Alles was goed alleen het kwam een dag later dan aangegeven, maar daar kan Shop4hoesjes niets aan doen dat ligt aan post.nl.

Snel geleverd, goede prijs en kwaliteit!

Goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

Waardeloze kwaliteit

Binnen 1 dag zijn er al dele glitters van het hoesje af. Lijkt wel Ali Express kwaliteit. Ik bestel hier niet weer.

Prima.

Wat ik had besteld voldeed aan mijn wenß.

levering in 1 dag

Superlevering!Ik bestelde het hoesje nademiddag en de volgende dag was het hier 's middags al!? Supersnel geleverd en alles in orde.Veilig verpakt met een doekje erbij.Heel tevreden!Dank je wel

Fijn en mooi

Hoesje is erg mooi, zoals op foto. Snelle verzending.

Bezorging was snel de volgende dag al binnen. Tevreden over kwaliteit van hoesje. Materiaal voelt ook fijn.

prima shop!

Kwalitatief goede producten in het assortiment, snel, netjes en goed beschermd verstuurd. What else.

Goed product. Super snelle levering.

Correcte en verzorgde aflevering!

Correcte en verzorgde aflevering!

Komen hun woord na

De bestelling was de volgende dag al thuis

Hoesje plakt niet

Het hoesje blijft niet plakken. We gaan het terugsturen.

vlot geleverd en product naar verwachting.

De bestelling vlot en naar wens ontvangen.

Niet goed

Er staat dat het telefoon hoesje voor de Huawei pro 30 is, maar de achterkant van het hoesje klopt niet met de camera. Het gat zit verkeerd waardoor je dus niks hebt aan het hoesje.

Zeer goed telefonisch geholpen bij omruilen artikel

Snelle Levering!

goed verpakt! Gewoon Perfectie

Ze leveren snel en correct wat ik besteld heb.

zeer tevreden

Snel en correct

Het bestelde was snel geleverd

Super snelle service Netjes verpakt Een dikke 10

Prima verzorgd

Goed geregeld Op tijd geleverd Dik tevreden

Mooi en stevig hoesje. Snelle levering.

Goede producten, snel geleverd

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Uitgebreid assortiment en snelle levering. Netjes verpakt. Top

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.