goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bij ontvangst van mijn bestelling, bleek er een beschadiging op het hoesje te zitten. Na een mailcontact met de klantenservice, kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd. Zeer goede service!

De artikelen checken op fouten voordat ze verzonden worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke spullen!

Iets sneller proberen te leveren

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

telefonisch contact verliep goed en leverde het gewenste resultaat

bestelling liet op zich wachten, na tel. contact bleek de bestelling geannuleerd? klantenservice heeft het snel opgelost en de volgende dag kwam het pakketje toch aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering

Op het moment geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ruime keuze en snelle levering

Volgens mij geen, ik ben blij met de snelle en correcte levering. Natuurlijk zal er ergens wel iemand goedkoper zijn, maar nu had ik snel het product wat ik wilde voor een nette prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte service, doen wat ze zeggen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- foto en tekst op gekozen hoesje zetten: heel gebruiksvriendelijke software - Heel snelle levering - geen verzendingskosten - mooi artikel - snelle communicatie ivm afhandeling - beoordeling van klant vragen: fijn!

Ook voor Huawei G6 4g verschillende soorten hoesjes aanbieden: glanzend hoesje bvb

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service Overzichtelijke site

Nvt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling nog steeds niet ontvangen. Tevens geen antwoord op mijn mail gekregen. Dus op dit ogenblik ben ik zeer ontevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering en ik word goed op de hoogte gehouden over het verloop van de levering. makkelijke betaling via ideal (er zijn veel internetbedrijven die andere methodes gebruiken en die ik niet handig vind)

eigenlijk geen!

voldoende, een redelijke ervaring

bij het pakketje zat geen begeleidende brief.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snellle en correcte levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je bestelling is super snel binnen, en je word heel goed op de hoogte gehouden

De verpakking mag wat beter.

Nvt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Hebben een 2de hoesje direct opgestuurd toen ik niets gekregen heb de eerste keer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer snelle en goede levering. prettige en selectieve website voor een aankoop.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlugge en perfecte levering. Top!

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.