goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie, snel geleverd

zeer slecht, onaanvaardbaar

bestel voor 23 u en morgen geleverd dinsdag avond 21.30 besteld vrijdag nog niet geleverd gggrrrr

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer goede afwerking van bestelling. Vlotte betaling en product binnen de 2 werkdagen ontvangen in België zonder bijkomende verzendingskosten.

Van kredietkaarten is er enkel de mogelijkheid met betalen van Paypayl. Mischien ook gewoon de optie hebben voor MC of Visa.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Goed product Lage prijs

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit prijs verhouding

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

No nonsense snelle levering.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle reactie

Hoesje pas niet bij telefoon terwijl het type telefoon aangeduid staat op de website. Graag respons omdat mijn telefoon Samsung galaxy ace 4 te breed en te groot is voor het hoesje die op de website is aan gegeven.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop

Meerdere screenprotectors voor 3 toestellen besteld, mag wel duidelijk worden aangegeven voor welk toestel de screenprotector is. nu moet je dit zelf uitzoeken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede persoonlijke service, groot aanbod, hoge productkwaliteit en snelle verzending.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, precies zoals vermeld staat.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gratis terugzending bij foutieve bestelling, ook al is het de klant die een fout maakte !

postcode voor België: bij het volgen van het pakket: onduidelijk wat er ingevuld moet worden (4 letters, 4 cijfers ????) onze postcodes bestaan enkel uit 4 cijfers

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed en snel geregeldnvy

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geen verzendkosten en de volgende dag in huis.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede service nadat het product na 1 dag defect bleek te zijn. Klantenservice heeft het uitstekend opgepakt en goed gecommuniceerd. Zeer tevreden!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering via mail goed geinformeerd over verzending

ik vond het hoesje niet zo mooi aan de binnenkant dat viel tegen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super snel allemaal

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Groot aanbod

Kwaliteit van hoekjes mogen beter. Mijn hoesje was 1 dag oud en is al gebarsten aan de hoeken.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.