perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lage prijzen,snelle gratis levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering - goede opvolging mogelijk voor de klant via trackingmails

Verpakking iets steviger maken zodat er geen schade kan zijn aan het bestelde product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige service, ik had vragen over mijn telefoon en het hoesje en dat is geweldig afgehandeld! De volgende dag had ik hem netjes in huis!

geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Jullie laten het weten als een later komt en dat er iets niet goed gegaan is op jullie site.

Zorg ervoor dat als de bestelling later word bezorgd dat het alsnog binnen de door jullie aangegeven tijd wordt bbezorgt. Ik Zoë bijvoorbeeld binnen 5-8 dagen mijn bestelling ontvangen, maar na 9 dagen heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en op tijd Goede kwaliteit

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij de betaling via internet ging het bij jullie niet goed in eerste instantie. Bij ons was de betaling van onze bankrekening afgeschreven. Maar bij jullie was het niet aangekomen. Na email contact met uw bedrijf is het toch nog gped gekomen. De betaling was uiteindelijk qel bij jullie binnen. Door de vertraging heb ik een paar dagen langer zonder een I phone hoesje moeten doen met mijn nieuwe I Phone 6.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Goede afhandeling betreft het geld terug storten. - Snelle levering. - Telefoonhoesje is van goede kwaliteit.

- Langere openingstijden voor telefonisch hulp, bijv. tot 18:00 uur. - Een extra telefoon lijn, want ik heb een paar keer in de ochtend geprobeerd te bellen, maar kreeg constant een in gesprek toon te horen. - Een e-mail sturen naar de klant, nadat er een telefonisch afspraak is gemaakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi hoesje

Eerder versturen klopte niet bij mij met wat er stond

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het hoesje is van goede kwaliteit.

Het hoesje zou binnen 24 uur geleverd worden, maar hij werd een dag te laat geleverd!

goede service, goed behandeld

Op donderdag besteld en de week erna op dinsdag in huis ?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering maar eerste hoesje bleek te ruim te zijn. Contact opgenomen en een dag later al kostenloos een nieuw hoesje in huis wat wel paste. Prima service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik had geluk...kreeg eerst een bericht dat het hoesje in backorder was en iets daarna dat het al verzonden was.

Bpost voor verzending naar en in België gaat traag! Ik heb betere ervaringen met PostNL. Ik kreeg op vrijdag een bericht dat het verzonden was met Bpost en heb het eerst op woensdag gekregen. Diverse ervaringen met PostNl hebben me geleerd dat het veel sneller kan...binnen de 24 u zelfs! Misschien een tip!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering

goede service, goed behandeld

als ik jets online bestel maak het niet uit welke dag ik het ontvang ( wil dus geen keuze maken in de optie hieronder maar het moet)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel. Kwalitatief goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ordered products for iphone 6 in place for iphone 6 plus. Called your representative and all was arranged in 5 minutes. Thank you for perfect service !!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je werd goed geinformeerd

Bestelling is waarschijnlijk door shop4hoesjes.nl optijd afgeleverd. Maar de bezorger heeft het te lang laten liggen.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.