perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had een beschadigd hoesje ontvangen en heb daar gelijk over gemaild. Ik kreeg vrij vlot antwoord terug en ik kreeg de volgende dag een nieuw hoesje thuis gestuurd. TOP SERVICE!!

goede service, goed behandeld

Product past niet perfect op GSM, spijtig

Pluspunten

Product was niet goed. Ik kreeg in eerste instantie snel reactie van de klantenservice, maar daarna niet meer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke website makkelijke bestelwijze snelle levering

Ik heb onlangs een bruine suede hoes besteld voor m'n witte Samsung Galaxy S5. Een mooi exemplaar. Ik vond het alleen jammer dat de harde binnenhoes die aan de suede hoes vastgemaakt zit en waar ik m'n telefoon in moet klikken zwart van kleur is in plaats van wit. Daardoor is aan de zijkant de zwarte rand te zien en ik zie liever de zilveren rand van m'n telefoon.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, perfect!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles

Heb ik niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reactie als product niet voorradig is,en alternatief was volgende dag binnen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid van afhandeling

Worden de hoesjes getest ? Zit iets te schrap voor bedienig knopjes zijkant.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle actie!

hieronder wordt gevraagd op welke dag ik iets wil ontvangen. Misschien kan daar "geen voorkeur" bij gezet worden. Nu heb ik zo maar een dag aangevinkt.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Op zich past het hoesje goed; uitsparingen op de juiste plaats

Aan de bovenkant sluit het het hoesje niet goed, er zit een bobbel boven op de rand.

Pluspunten

website is onoverzichtelijk retourneren via website niet duidelijk, link die gemaild wordt klopt niet

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op de hoogte gebracht van de zending

Het hoesje, de tekst van de bestelde cover is scheef bedrukt op de S View cover voor de HUAWEI G750. Bij het sluiten van de cover op de mobiel komt niet direct het display door wat door de cover afgegeven moet worden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte telefonische ondersteuning gehad, nadat ik een hoesje besteld had wat met een plakstrip was i.p.v. houder aan achterkant. Er werd direct nagevraagd welke ik moest hebben en diezelfde dag nog verzonden. Volgende dag al bij mij op de deurmat :).

Duidelijkere beschrijving van hoesjes op de site.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

dat de bestelling gemakkelijk kon aangepast na telefonisch contact

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Via mail op de hoogte gehouden. Snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goed

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.