snelle bezorging goed hoesje

goed hoesje snelle bezorging

Totaal geen puntje van kritiek

Mijn bestelling is in zeer goede en snelle manier behandeld en afgewerkt .Ik zou niet weten waarover ik kan klagen perfect

Supersnel geleverd. Product naar volle tevredenheid

hele goede service ook wat betreft de vlugge levering

Hele goede service ben heel tevreden

Prima en snelle service!

Snelle en keurige levering. Bij het bestellen bleek ik niet goed opgelet te hebben en een verkeerd hoesje voor een ander type telefoon besteld te hebben. Na één mailtje is juiste maat hoesje opgestuurd en kon ik met een antwoord sticker dat bij dit zelfde mailtje zat het verkeerd bestelde hoesje retour sturen.

Snelle goede levering Tevreden!

Betrouwbaar bedrijf, die op tijd levert.

Heel goed!!!!

prima hoesje van goede kwaliteit

goede levering, prima hoesje. Dat weet ik omdat ik al eerder hetzelfde hoesje heb besteld. dit hoesje alvast op reserve genomen of om weg te geven.

Hoesje mooi en andere dag al binnen.

Produkt van goede kwaliteit en de andere dag al binnen. Uitstekende service!!!

Superservice!

Ik had het verkeerde hoesje besteld of de verkeerde toegezonden gekregen en toen ik heb mailde met de retourvraag, hebben ze direct het correcte hoesje toegestuurd. De dag erna had ik hem in huis en ik kon de ander kosteloos retourneren met het antwoordnummer. Klantgerichte service! Ik kom zeker terug.

Zoals afbeelding super

zeer goed

alles is verlopen zoals afgesproken mooi en degelijk ingepakt en binnen de afgesproken termijn geleverd

niks op aan te merken

snelle levertijd goed materiaal

Snel goed en correct

Zelfs in deze moeilijke tijd ben ik zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

Prima product. Snelle levering

Voor de tweede keer een gsmhoesje besteld. Aanrader

Ruime keus en snelle levering

Netjes geleverd en ondanks alle drukte bij de vervoerder toch nog snel ontvangen

Heel goed bedankt.Top geregeld

Blijf jullie volgen vat jullie gedaan te hebben bij mij een iedere zal heel goed met juli gaan met ordening Gr.Iwan

Mooi en goed kwalitet

Super mooi hoesje en protecting screen supër goed.

Supersnelle levering

Hoesje besteld en volgende dag al in huis, ondanks de coronacrisis. Inclusief screenprotector met uitleg. Helaas zit daar al barst in maar misschien heb ik het niet goed geïnstalleerd.

snel geleverd, redelijke kwaliteit

Ik was op zoek naar een hoesje voor mijn Xperia, geen heel gangbaar model meer, dus de keuze was beperkt. Ben voor bedrag dat ik betaald heb tevreden met het geleverde. Het lag vlot in de bus en in goede staat.

Uitermate tevreden!

Zowel het product als de bezorgservice van Shop4hoesjes krijgen van mij een 10. Alles perfect en volgens afspraak. Ik ben uitermate tevreden.

Goede qualiteit, snel bezorgt, tevreden

Tevreden Gs ik aanraden

snel afgeleverd hoesje

vandaag besteld morgen geleverd, komen ze na en het hoesje ziet er ook uit zoals de afbeelding, goede informatie

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.