Snelle en keurige levering!

Prima hoesje, goede prijs-kwaliteit verhouding

Netjes en op tijd geleverd.

hoesje is niet wat ik hoopte

Hoesje is snel gekomen, maar helaas is doorzichtige voorblad zo donker dat je niets van het scherm ziet wat ik wel met een eerder gekocht doorzichtige bookcase voor mijn samsung S9+ had, daar kon ik goed de info op het scherm lezen, bij deze dus niet. En verder is het metalen plaatje wat in de achterwand was getaped met een piepklein stukje dubbelzijdig plakband al na 1 dag los en werkt dus niet meer. Alles is matig.

Gewoon perfect

Geleverd zoals besteld. Goed verpakt. Zal zeker hier weer bestellen wanneer nodig.

prima product geleverd

snel geleverd volgens afspraak

bestelt , volgende dag in huis

Had nog nooit hier bestelt. Door zoeken kwam ik deze site tegen. Ik zag een leuk hoesje voor mijn telefoon en de prijs was leuk. Ik heb het gelijk bestelt, in de avond. Ik kreeg gelijk bericht dat hij al was opgestuurd, en jawel hoor de volgende dag kwam hij al gelijk binnen. top service.

Betrouwbaar

Bestellen was makkelijk. Daarna goede communicatie. Producten waren goed verpakt.

bestellen kan makkelijker

Ik heb 2 verschillende hoesjes besteld. hiervoor heb ik 2x een bestellingen moeten plaatsen omdat ik er geen 2 in 1 bestelling kon plaatsen. dat moet naar mijn mening beter kunnen. De kwaliteit van beide hoesjes is goed en netjes afgewerkt. Alleen de screensaver kwam gebroken aan, daar heb ik dus niets aan. heb de vraag gesteld voor een nieuwe. Maar de afwerking daarvan weet ik nog niet omdat ik hierover nog geen antwoord heb ontvangen.

Nog niks ontvangen

5 dgn geleden verstuurd maar blijven hangen bij post. Nl Niks ontvangen

Wel goed alleen kwaliteit van de gekochte spullen is niet goed.

Mijn ervaring met shop4hoesjes is wel goed. Het duurde even langer tot dat ik de spullen binnen had, maar dat is ook wel begrijpelijk gezien de omstandigheden. Het telefoon hoesje zelf is goed niks mis mee. Maar het beschermglas wat ik er bij besteld had is naar mijn mening totaal niet goed en zijn geld niet waard. Heb de stappen gevolgt voor het aanbrengen van het beschermglas maar na 5 minuten liet het alweer los dus niet goed en zonde van je geld!

Prima service !!

Ik kreeg mijn bestelling de volgende dag in de brievenbus. Toen bleek dat ik zelf per abuis het verkeerde model had besteld, werd zonder probleem en kosteloos alvast het goede model opgestuurd. Prima en zeer vriendelijke service !!

Zeker tevreden

Snel;nauwkeurig en goed verzorgd aangeleverd. Fantastisch hoesje.

dik tevreden!

fijn contact, vlotte bestelling en ... een. prima hoesje!

Good

Very good! Nice on actual the casing i bought and on time delivery. 👍👍

Goedkoop, snel ontvangen en goede kwaliteit!

Ik was op zoek naar een handig betaalbaar hoesje voor mijn telefoon. Via Google deze website snel gevonden. Vanwege de Corona en Pasen was het iets later binnen, maar als dat niet zo was weet ik zeker dat het de volgende dag in huis was! Blij met het telefoonhoesje!

zeer goede service en vriendelijk

great

Supersnel!

Ik had mijn hoesje 's avonds besteld en de volgende dag al binnen !

Uitstekende assortiment

Zeer prettig online winkelen

Vlug geleverd

Vlug geleverd

Tip top in orde

Top top top Goed verpakt, mooi hoesje met patroon Levering tijdens het corona gedoe is ook super goed verlopen, Heb niet lang moeten wachten.

Super snel

Helemaal wat we zochten

Snelle levering en goede kwaliteit! Aanrader!

Snelle levering en hoesje is van goede kwaliteit voor een goede prijs.

Snel bezorgd en van goeie kwaliteit, alles wat ik verwacht van een winkel!

alles naar wens

Mijn zwarte hoesje bevalt zo goed dat ik precies dezelfde in het rood heb bijgekocht. Goed verzonden in bubbel-envelop.

exact wat ik besteld heb en op tijd

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.