Volgende dag al in huis Goede kwaliteit Heel tevreden

De hele familie is jaloers, dat ik zo'n mooi hoesje heb. Mooier dan de rest van de familie.

Correct en snel

Juiste artikel snel bezorgd

Prima levering. Klein foutje meteen herstelde.

Prima. Goede website. Makkelijk te bestellen.

I received the item the next day after the purchase

The only negative comment I would like to add is that I did not get any response on WhatsApp. Overall, the delivery was very quick.

Prima!!!

Super geregeld en snel!

Gewoon goede levering en juiste product

Geen min punten!

Een apart telefoonhoesje zoals ik hem graag wilde hebben.

Om 19.00 uur besteld en de volgende morgen om 11.00 uur in de brievenbus! Sneller kan niet! En het telefoonhoesje is mooi, apart en van goede kwaliteit.

Product niet goed, oplossing wel

De bestelde bookcase bleek qua magnetische sluiting niet voldoende te sluiten in geval van gebruik van betaalpasjes. Het bedrijf bood echter snel een adequate oplossing toen dit probleem werd gemeld. Dus geen slechte indruk aan overgehouden.

Snelle levering. Ik had 2 hoesjes besteld en ze zagen er uit zoals op de site. Passen goed. 1e dag even stug maar daarna snel soepel.

Uitstekend!

Ondanks wij in het buitenland wonen kwam hij zeer snel aan en keurig verpakt. De maat en kleur klopt precies! Ik heb mijn adres voor hoesjes nu gevonden.

Matig

"Samsung Galaxy A51 Hoesje - Wallet Case Cabello Echt Leer Zwart" is weliswaar zwart, maar zo op het oog en zeker op het gevoel kwam er mijns inziens zelfs geen pietsje leer aan te pas.

top

snelle bezorging

Goede site

Makkelijk en snel ontvangen

Vlug en makkelijk

Snel besteld mooi hoesje en snel binnen

Alles ok.

Alles was goed.

Niet echt zoals verwacht.

Het hoesje wat ik heb besteld sluit niet goed aan. Het bovenste gedeelte wat de iPhone moet afsluiten blijf dus open staan.

Super snelle levering en kwaliteit is prima.

Super snelle levering en kwaliteit is prima

gewoon helemaal goed

Mooi hoesje

Geweldig produkt

Vlot geregeld en snelle levering

Mooie keuze, snelle levering

Het bestelde hoesje is net zoals ik hoopte.

Snel ,goed en keurig geleverd

Goed snel geleverd.

Snel en correct geleverd. Goede kwaliteit hoesje

Verkeerde hoesje

Hoesje was te groot. Uitsparingen voor camera op de verkeerde plaats, Kortom geen nokia 4.2 Na tel.kontakt dezelfde dag terug gestuurd. Wacht op terugbetaling Piet de Vries.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.