Snel geleverd, product zoals beschreven

Super geregeld

Mijm hoesje was stuk gegaan. Nieuwe besteld. Snel verzonden en goeie kwaliteit.

Snelle levering, mooi hoesje.

Zeer tevreden over geleverd product.

Heel goed en snel bezorgt

Heel fijn dat hij zo onwijs mooi en handig in gebruiken is en onwijs snel bezorgt heel blij mee

Prima webshop

Prima telefoonhoesje en mooi op tijd bezorgd.

Geweldig om zoiets online te bestellen

Super gegaan

Snel in huis en ziet er prima uit!

Prima verlopen.

Leuke cover voor een nette prijs en dat binnen 24 uur in de bus .

Snel en goed

Toppie

Keurig en snel verzonden , mooie cover voor mijn nieuwe telefoon.

Super Snelle levering

Hoesje is van prima kwaliteit en zijn prijs dubbel en dwars waard. Na 1 werkdag al geleverd

Snel en niet duur

Bestelling en levering van mijn telefoonhoesje gingen vlot en de prijs is keurig. Ik betwijfelde of het hoesje wel van echt leer is en meldde dat ook. Daar werd netjes op gereageerd. Prima toko dus.

Netjes op tijd geleverd.en ziet er goed uit

Vlotte service

Stevig hoesje Snelle levering

Shop4hoesjes.nl zal ik zeker nog eens bezoeken had de klantenservice nog gebeld voor een vraagje over een Telefoonhoesje hebben mijn netjes geholpen ook de levering ging zeer snel was de andere dag al binnen mijn vrouw is er heel blij mee daarom krijg Shop4hoesjes.nl van haar die 5 sterren Bedankt

Goed hoor

Perfect product, snelle service

Zee tevreden, ook levering binnen 24 uur!

Ik heb een hoesje en een protector glass gehaald. Super avond om 22:30u besteld volgende dag 12:00u binnen

Producten voldoen uitstekend!

Goeie service

Helemaal in orde, net zoals ik het gewild had!

Perfect in orde!

Alles was in orde

Super goed

Super goed! Snelle levering, erg fijn

Mooi hoesje goeie kwaliteit.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.