Heel goed gedaan

Perfect verpakt en geleverd.

Snelle levering en mooi hoesje

Op zoek naar een mooi en betaalbaar telefoonhouder hier prima geslaagd. Ik kom zeker terug.

Mooi solide hoesje

Mooi hoesje voor de iphone.

snelle levering goed produkt

snelle levering goed produkt

Snelle levering, goede prijs, mooi product.

Prima service, duidelijke informatie

Top Service!!

Gisterochtend via Whatsapp mijn beklag gedaan over mijn hoesje wat binnen 3maanden spontaan begon te scheuren en de volgende middag lag daar alweer een prachtig nieuw hoesje in mijn brievenbus. Echt Top👍

Slecht

Zou op Di 17/12 mijn pakketje ontvangen. Het is nu Za 21/12 en heb tot nu toe nog niks mogen ontvangen, en dan komen jullie met de vraag of ik jullie wil beoordelen?? Het zou beter zijn, dat jullie ook weten of een pakketje goed of op tijd is afgeleverd, ipv dat ik als klant achter jullie aan moet zitten.

Snel en gemakkelijk

Goed en niet te duur top.

Kwam op tijd, volgens afspraak

Ik had extra betaald voor spoedbezorging. Hoewel PostNL een andere dag aangaf voor bezorging kreeg ik het toch op tijd. E-mail contact was goed.

Prima ervaring 😊

Hoes voldoet volledig aan de verwachtingen Levering verliep uitstekend. Tom dus!!

zeer vlot alles gegaan

Alles naar wens verlopen.

Geweldig binnen 24 uur geleverd

Groot assortiment aan keuze

Snel en goed

Goed product, snel geleverd

Perfecte service

Ik had een verkeer model hoesje besteld. Daar werd niet moeilijk over gedaan. Per omgaande werd het juiste model geleverd. Dat is ouderwetse service.

Snelle levering , prima producten.

Snel.. correct..

Prima en snelle afhandeling

Het is een goed bedrijf en fijne behandeling ,na een foute bestelling

past goed snel geleverd

Goed zoals gehoopt

Mooi hoesje, snelle levering

Wat een ontzettend mooi hoesje! En supersnelle levering .

Super, snelle levering, alles inorde

Heel tevreden met de productjes alsook de snelle levering

correcte service

inorde

Snel en goed geleverd!

Snel en goed geleverd!

Fantastische service

Verkeerd iPhone hoesje besteld. Eigen schuld dus. Gebeld en uitgelegd. Het juiste hoesje werd me opgestuurd, de verkeerde mocht ik houden omdat het model toch uit het assortiment werd gehaald. Ik hoefde alleen het verschil tussen beide hoesjes te betalen. Super!

Mooi hoesje en snelle levering

Mooi en stevig hoesje. Pakket past door de brievenbus

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.