Geweldige service

Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen, wat ik trouwens al gedaan heb. Snelle aflevering, niets beschadigd. Mooie hoesjes, ruime keus. Top!

Dit was een goede bestelling

Snelle levering , goed verpakt met een eerlijke prijs. Gewoon top.

Helemaal goed

Eenvoudig bestellen & Snelle levering

Gewoon een van de allerbeste internetwinkels in conact en service

Kan niet beter

zeer slechte kwaliteit.

Hallo, Afgelopen maand heb ik een hoesje van Adidas + scherm bescherming gekocht. Na bijna 4 weken kan ik melden dat dat er al een kras zit op het scherm. Tevens is de achterkant van het bescherm hoesje al dusdanig beschadigd dat ik al een andere moet kopen. 0653530409

Goed en netjes verpakt en snel ontvangen mijn dochter was heel blij met haat telefoonhoesje 👍

Precies wat ik verwachtte!

Snel geleverd en precies zoals de omschrijving!

Voldeed niet aan de verwachtingen

Het geleverde product was niet wat ik er van verwacht had. Begrijpelijk want ieders goesting verschild, maar het retourneren is niet simpel, want het PostNL punt waar dit moet gebeuren is nu al 2 dagen op rij gesloten zonder enige vermelding waarom!

bestelling niet ontvangen

mijn bestelling zou 6 december komen tis nou 11 december en heb nog niks binnen...

Mooi product

Snelle bezorging en mooi product Compliment..

zeer netjes behandeld vlotte service

zeer vlotte afhandeling

heel goed zeer tevreden snel binnen

ik ben heel tevreden met me nokia 2.2 hoesje goed stevig mooi kwaliteit goede snelle service kwa bezorgen en berichten toppie ga zo door shop4

Snel

Lekker snel geleverd

Helemaal top

Snelle levering en netjes verpakt.. zeer tevreden met deze verkoper

Mooi hoesje en snel bezorgd

X

Grote keuze, makkelijk bestellen en betalen en snel in huis!

Leuke hoesjes en snelle levering

Het gsm hoesje ziet er leuk uit en de kleur is ook mooi. Je moet het altijd maar afwachten hoe de kleur en kwaliteit is maar het is mij 100 procent meegevallen. De bestelling is simpel en de bezorging ging ook snel.

zeer snel

Heel snelle en goede levering van de artikelen. Super

Snelle levering, product zoals aangegeven.

Snelle levering, product zoals aangegeven. Transparant

Goede en snelle levering

Prima hoesje voor leuke prijs

Leuk hoesje voor weinig geld Goede prijs kwaliteit. Snelle levering

Ben zeer tevreden heel leuk hoesje

Verplichtingen nagekomen

Mooi hoesje

Past precies. De pasjes zijn ook makkelijk te pakken.

goede kwaliteit hoesje en snelle levering

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.