Mooi hoesje goeie kwaliteit. En super snelle levering.

Snelle levering, boven verwachting

Zeer ruime keus, mooi hoesje tegen goede prijs, binnen 1 dag geleverd. Top!

Top service bij retourneren van product

Prima winkel

Mooi hoesje, snel geleverd, goed verpakt.

TOP

s'avonds leder hoesje besteld voor asus zenfone en in de loop van dag erna geleverd gekregen...

goed geregeld

goed geregeld

perfect verpakt en geleverd

tevreden met snelle en correcte levering en ook tevreden met het vriendelijke contact met de service balie

Snelle levering. Pakketje netjes in brievenbus bezorgd.Degelijk verpakt. Bravo!!

Snelle levering binnen 24 uur. Kwaliteit cover valt tegen. Wordt snel smoezelig.

Nog steeds niets ontvangen

Zou volgende dag binnen zijn.. echter nog steeds niets ontvangen

Snelle en juiste levering. Goede prijs/kwaliteit

Mooi product.

Goede prijs ,snelle levering.

Snel geleverd en een mooi product.

Fijne site...snel geleverd en van goede kwaliteit...ben er erg blij mee!!

Snelle levering en mooie kwaliteit hoesje

Leuk hoesje

Snelle levering en mooi product.

Snelle levering.

Super snelle service

Bij de grote concurrent smartphonehoesjes moest ik 3 dagen wachten op mijn hoesje, maar Shop4Hoesjes deed het gelijk op de post! Mooie shop (soort huisstijl van Bol.com)

Gewoon goed, je krijgt waar voor je geld

Ruime keuze, in kleur en model hoesjes.

precies wat ik zocht

mooi hoesje ,snelle bezorging, goed prijsje!

Zeer tevreden over product en levering.

Precies wat er is afgesproken

Vlotte afhandeling

erg goed

snelle service en goede prijs

Snelle levering. Mooi product. Goede kwaliteit. Prijs prima

Snelle levering en de prijs en de kwaliteit van het hoesje zijn prima

Het hoesje is precies zoals op de foto. Helemaal volgens verwachting.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.