Binnen een dag binnen

Snel, goed zeer tevreden met telefonhoesje.

Supersnel en ook nog super goed verpakt

Supersnel en ook supergoed verpakt

snelle levering, goed product

veel keuze mogelijkheden, goede selectie mogelijkheden. prijsstelling prima

Snelle levering, juiste hoesje, zeer tevreden!

Product voldoet volledig aan mijn verwachting!

Het hoesje wat ik besteld heb, is precies zoals omschreven in de advertentie en voldoet helemaal aan mijn verwachting d.w.z. de juiste maat en de juiste kleur. Ook werd het de bestelling snel geleverd gezien het feit dat het ook St. Nicolaas was. Als ik weer een hoesje nodig heb, is deze shop mijn eerste keus om te gaan zoeken naar mijn gewenste artikel. Ga vooral zo door SHOP4hoesjes!

Precies wat ik zocht !

Supersnel geleverd.

Uitstekende service

Nadat ik besteld had was er verwarring over betalingswijze; het zou wat langer duren voor ik mijn bestelling binnen had. Nadat ik gelijk een mail terug had gestuurd later in de avond (waarbij aangegeven was dat ik antwoord zou krijgen binnen kantoortijden) kreeg ik vrijwel direct een keurige mail terug dat ik me geen zorgen hoefde te maken, de bestelling was al ingepakt en zou dezelfde avond verstuurd worden. Super dus, bedankt daarvoor! Hoesje en screenprotector ook beiden helemaal top!

Heel mooi

Heel mooi degelijk hoesje! Ik ben heel tevreden!

prima, snelle levering

Na enig zoeken naar smartphone hoesjes, jullie webshop gevonden met goede prijzen. Levering door de Sinterklaastijd een dag vertraagd, maar goedgemaakt door de kwaliteit en prijs. Een aanrader

ziet er allemaal goed uit

past goed aan de telefoon

Snelle service, mooi hoesje

Snelle levering.

Helemaal prima

Super verzending...Helemaal volgens wens

Goed👍

Snel en duidelijke communicatie

Volgende keer, zeker weer

Prima!!!!

Mooi hoesje. Niet duur en een snelle bezorging.

snelle levering, mooi hoesje

Nel besteld, snel geleverd, makkelijke procedure.

Supper

Alles verloopt heel goed en zeer snelle levering

Snelle levering van goede producten

Niets up gaan te merken

uitstekend

goede en makkelijke website, zeer correcte prijzen, snelle levering.

zeer tevreden

top

Snelle levering Mooie kwaliteit

Snelle levering Mooie kwaliteit!

Tevreden!

Mooi hoesje. Nette en snelle levering.

uiteindelijk resultaat in orde.

Hoesje was 3 dagen langer onderweg dan "beloofd" dat was jammer.

Heb voor de tweede keer een bestelling geplaatst en ben zeer tevreden over de service en afhandeling

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4hoesjes.nl

Shop4hoesjes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.