Pluspunten

snel geleverd goeie kwaliteit

geen

Pluspunten

Belde op om advies voor mijn tablet. Wat ik gekozen had was niet de goede. Werd keurig daarvoor teruggebeld en werd mij een alternatief geboden. Binnen 2 dagen in huis!

zo doorgaan

Pluspunten

Heldere presentatie en beschrijving van het product. Goede verwerking en tijdige levering.

Vooral zo doorgaan.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

's-Avonds besteld, de volgende dag al bezorgd.

Pluspunten

prima hoes voor tablet.

Pluspunten

Service

Pluspunten

Snelle levering en informatie op webshop is duidelijk

Pluspunten

Goede service, veel keuze

Niets

Pluspunten

Hoesje besteld voor mijn e-reader. Op het bestelde hoesje was op de voorkant met een zwarte stift een kruis gemaakt. Gebeld met jullie servicedienst. Er werd dezelfde dag nog een nieuwe gestuurd. Top !!!

Geen, ga zo door.

Pluspunten

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Goed artikel.

Pluspunten

Zeer goede communicatie, zeer klantvriendelijk. Uitstekende service. Had foute maat hoesje besteld, er werd meteen voorgesteld om het juiste maat hoesje op te sturen terwijl ik de verkeerde nog niet had retourgestuurd! Zeer goede service!

Geen..

Pluspunten

Bestelling voldoet helemaal aan de verwachting. Heel snelle en vriendelijke levering.

GEEN

Pluspunten

Goedkoop, top ingepakt en op tijd geleverd

Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, adequaat

Klantgerichtheid: als klant een probleem ervaart en dit meldt dan niet afdoen met dooddoeners. Meer energie en tijd insteken om de klant een afdoend antwoord te geven. Kortom: de klant serieus nemen. PostNL aanspreken over slechte, niet-tijdige afleveringen!

Pluspunten

Prima service, supersnel, artikel is zoals op de website staat

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.