Pluspunten

Goede site, snelle levering.

Pluspunten

Topservice

• Communicatie

Pluspunten

Levering gebeurde snel en zoals aangegeven op de website. Prima kwaliteit van het product.

Geen.

• Communicatie

Pluspunten

Correcte en vlugge servies

Op de site staat in de beschrijving dat ik het toetsenbord kan verlichten, helaas en waarschijnlijk ligt het wel aan mij, heb ik de bedieningsknop voor deze instelling nog niet kunnen vinden. Dus misschien een iets betere beschrijving van het product.

• Communicatie

Pluspunten

Vlotte service en heel goeie kwaliteit

• Communicatie

Pluspunten

Zeer vlotte levering en mooie kwaliteit.

• Communicatie

Pluspunten

Stipte levering en kwaliteit. Een correcte firma die ik aan iedereen zou aanraden

Niets aan te merken

Pluspunten

Twee bestellingen gedaan bij Shop4tablethoes.nl. Beide keren snel geleverd. Zowel tablethoes als screenprotector van goede kwaliteit.

Twee maal besteld bij Shop4tablethoes.nl (eerste maal tablethoes, tweede maal sceenprotector). Beide malen correct geleverd. Enige opmerking is dat er bij bestelling van tablethoes om ca. 23u23 een mail volgde waarin werd vermeld dat de bestelling nog diezelfde dag zou worden ingepakt en verzonden en dat levering de dag erna zou plaatsvinden. Ik zou daar later die dag nog een aanvullende mail over ontvangen. Misschien de automatisch gegenereerde mail zodanig inregelen dat deze bij berichten tussen 22u00 en 24u00 aangeeft dat de bestelling een dag later wordt verzonden en dus eveneens ook een dag later zal worden verzonden.

• Communicatie

Pluspunten

snel en nette levering

• Communicatie

Pluspunten

Er stond foute info op site. Er kon niet geleverd worden wat ik wilde. Er is toen razendsnel een goed alternatief geleverd. Heel goed stukje service.

Zie foute info

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering en goede update

Pluspunten

Snel, betrouwbaar en uitstekende kwaliteit

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.