• Communicatie

Pluspunten

Voor 23:00 uur besteld en dan de volgende dag al in huis. Wat een uitkomst!

Pluspunten

Na een kleine klacht over een barstje, werd het product direct opnieuw geleverd zonder gezeur. Prima!

• Communicatie

Pluspunten

Snelheid en goede communicatie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

• Communicatie

Pluspunten

Aanbod was onderscheidend ten opzichte van concurrerende partijen voor het product waar ik naar op zoek was. Pakket was stevig genoeg ingepakt en zag er bij aankomst netjes uit.

Geen.

geen

Pluspunten

Correct geleverd zoals afgesproken en item helemaal naar wens! Heel erg tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correct en snel geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijke webshop , zeer vriendelijk aan telefoon en er wordt onmiddellijk voor een oplossing gezorgd

Afmetingen van e reader hoes zouden op site moeten staan , dan vermijd hè verkeerde bestelling , PostNL komt In de loop van de dag , tijdskader zou handiger zijn , je kan onmogelijk de hele dag thuis wachten op zending

• Communicatie

Pluspunten

Geheel door eigen fout de verkeerde cover voor mijn ipad besteld. Na een belletje netjes te woord gestaan, gratis geretourneerd en de juiste toegestuurd gekregen. De nieuwe is nog dezelfde dag op de post gedaan zonder dat ze de oude al terug hadden ontvangen. Chapeau voor dit bedrijf.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering mooie producten!

Geen verbeterpunten gevonden.

Pluspunten

goed assortiment, ook voor wat minder courante modellen. Communicatie perfect Verzending en aankomst uitstekend

geen idee

Pluspunten

Snelle service !!

Pluspunten

alles zeer goed verlopen..top.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.