Pluspunten

Goede service en senlle levering

geen

Pluspunten

Snel en sneller als coolblue met retour echt top. Producten ook goed.

Pluspunten

Supersnelle service !

• Communicatie

Pluspunten

Veel keus Snelle levering

Pluspunten

simpele bestelling, snelle levering

• Communicatie

Pluspunten

Omruilen van het door mij verkeerd bestelde artikel zonder problemen. Nieuwe product was al binnen voordat ik de verkeerd bestelde had geretourneerd. Complimenten!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service. Prijs kwaliteit verhouding product is perfect.

geen

• Communicatie

Pluspunten

In principe snelle levering, goede prijs, geen verzendkosten.

In de mail stond buspakje, thuis blijven hoeft niet. Echter, DHL dacht daar anders over, uiteindelijk duurde het drie dagen voor ik mijn pakje kon (moest) afhalen bij een DHL afgiftepunt. Terwijl dit qua afmeting idd makkelijk in de brievenbus had gekund. Dus als tip wellicht betere afstemming met DHL?

Pluspunten

Dit bedrijf is snel en goedkoper dan vele andere dit bedrijf zorgt boor het ideale evenwicht met prijs kwaliteit

Mischien een signaal als je pakkertje er is maar dat doet geen enkel bedrijf

• Communicatie

Pluspunten

Netjes

• Communicatie

Pluspunten

top service!! De hoes paste niet goed om de tablet. Heb gebeld en kreeg meteen iemand aan de lijn.... Ik kreeg meteen bericht toen de retourzending was ontvangen met de mededeling dat het geld teruggestort was.

• Communicatie

Pluspunten

Supersnelle levering van ipadhoes. Mooie kwaliteit voor redelijke prijs.

Pluspunten

Zeer correcte en snelle service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering is lekker snel, product (in dit geval een Ipadhoes) lijkt bijna op hetgeen wordt afgebeeld op de website.

Mijn enige punt is dat het product, de Ipadhoes, een kleine bolling, eensoorts onderhuidse scratch vertoont. In 1e instantie dacht ik daar niet zoveel van te zien, maar gek genoeg blijft het zichtbaar. Ik had het misschien moeten melden. Zou dit nog kunnen? :) bij deze dan.

Pluspunten

PRIJS KWALITEIT OK

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.