Pluspunten

Top. Correcte levering volgens gemaakte afspraken!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie, degelijke producten

• Communicatie

Pluspunten

Product voldoet aan de beschrijving. Wordt zorgvuldig verpakt en een snelle levering.

Ga zo door!

Pluspunten

Grote keuze, snelle levering

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt. Stevige tablethoes. Gratis poetsdoekje.

Geen; ben helemaal tevreden.

• Communicatie

Pluspunten

pakje was na een dag al bezorgd

• Communicatie

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering. Sluitende communicatie

Pluspunten

Levert snel en het is allemaal duidelijk wat je kunt doen op jullie website

• Communicatie

Pluspunten

Geen discussie over gebroken spullen tijdens levering. Correcte en snelle afhandeling. Ik zal bij het eerstvolgende zeker eerst op deze website kijken.

Het is vervelend voor zowel klant als website als er iets gebroken geleverd wordt. Meer controle op postnl is misschien nodig. Eerste pakje was gewoon door de brievenbus gepropt. Duidelijk vermelden en zichtbaar maken dat er iets breekbaars in zit.

• Communicatie

Pluspunten

snelle service product is volledig wat ik verwachte zelfs mooier

voor mij goed zoals het is

Pluspunten

Pluspunten

Vlotte afhandeling van de order, werd de volgende dag geleverd.

Pluspunten

Snelle service, alles duidelijk. Goede prijskwaliteit verhouding. Aanbevolen.

Pluspunten

Tablethoes past perfect en is van degelijke kwaliteit. Ook de verzending was zeker in orde.

• Communicatie

Pluspunten

Een foutieve levering werd onmiddellijk met een tweede (juiste) levering rechtgezet. De terugzending van de foutieve levering door ons gebeurde op kosten van het bedrijf. Zeer tevreden!

• Communicatie

Pluspunten

Bestelde een book-cover voor mijn Samsung tab A. Deze bleek niet te passen op mijn in Duitsland gekochte apparaat. Na telefonisch contact met klantenservice cover terug gestuurd en na anderhalve dag mijn geld terug. Prima service!

• Communicatie

Pluspunten

Ik heb bij dit bedrijf op vrijdag avond een tablet hoes besteld welke de volgende dag zonder problemen bezorgd werd. Nu is dat niet zo bijzonder maar het bleek dat ik de verkeerde hoes had besteld en dat er geen hoes voor mijn e-reader beschikbaar is. Vervolgens dus de retour procedure gestart en nu bevestiging gekregen dat het artikel terug is ontvangen en dat het geld terug gestort wordt. Met name het retourneren was zeer eenvoudig en communicatie was dik in orde.

Het is moeilijk om de verschillende typen van de Kobo ereaders uit elkaar te houden. Een bekopt overzicht van all deze typen en de maten zou mijn foutieve bestelling voorkomen hebben.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.