Pluspunten

Vlotte en correcte afhandeling

Kan er geen bedenken

• Communicatie

Pluspunten

Goede en snelle servicei

Pluspunten

snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik had een verkeerde kleur besteld, maar de bestelling kon telefonisch nog worden aangepast - prima service!

• Communicatie

Pluspunten

Gemakkelijk en snel besteld, levering ook niet te lang op hoeven wachten. DIk ok.We hebben één kleine opmerking, zie verbeterpunten.

Na de bestelling afgerond te hebben, verwachtte ik een mailtje van jullie met een bevestiging van mijn bestelling. Die heb ik helaas niet gekregen en deed me afvragen of ik het wel besteld had of dat ik opgelicht werd. (je weet nooit, want je hoort van die verhalen...) Gelukkig kreeg ik een geruststellend antwoord van jullie toen ik dit vraagje mailde. In die mail stond ook meteen mijn bestelling, dus toch goed gekomen. Conclusie: Toch belangrijk om een bevestigingsmail te sturen van de bestelling!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima en snel geleverd. Mooi en praktisch hoesje.

• Communicatie

Pluspunten

Heel veel keus. Prima afhandeling van de bestelling.

• Communicatie

Pluspunten

Snel en goed geleverd

• Communicatie

Pluspunten

Goed geholpen zeer snelle levering

Pluspunten

snelle correcte bezorging

Pluspunten

Samen met de telefoniste hebben we een (mooie rooie) hoes voor de IPad2 gevonden.Mijn zoon is gehandicapt en kan met deze hoes goed overweg! Met dank voor de moeite om mee te zoeken! Met vriendelijke groet.

• Communicatie

Pluspunten

Snel en goed geholpen

• Communicatie

Pluspunten

Prettig dat je ook telefonisch kan bestellen. Vindt ik veel persoonlijker,

nvt

• Communicatie

Pluspunten

Snel en overzichtelijke site! Snelle levering

Nvt

Pluspunten

Goede service en respons op mailverkeer. Zelf fout gemaakt bij bestelling, binnen 24u respons op mail met akkoord voor retour en voorstel met link naar het juiste artikel. TOP

• Communicatie

Pluspunten

Snel .goed. perfect

Nvt

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.