Pluspunten

Een 10

• Communicatie

Pluspunten

snelle en goede services

geen

• Communicatie

Pluspunten

Alles is perfect verkopen. Hyperbool, kwaliteitsvol. Kom zeker terug.

• Communicatie

Pluspunten

Pakketje kwam snel binnen zoals aangegeven op de site. Goed ingepakt

Pluspunten

Correcte service. Alles vlot verlopen.

Track & trace liep ietwat fout in het begin.

Pluspunten

Snelle en perfecte levering en service

Pluspunten

Prima afhandeling!

Pluspunten

Als ze iets fout leveren lossen ze het direct op, en word het goede geleverd.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer snelle levering Prima prijs Goed product Nog een hoes besteld voor de Asus ME572C van mijn echtgenote

geen

• Communicatie

Pluspunten

Snelheid, goed product

Pluspunten

Zeer snelle levering, goed product.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Erg klantvriendelijk. Mooie materialen op de website.

Moeilijk om je weg te vinden op de site ( vond de laptop hoesjes niet metteen ). Levering kan beter. Heb voor beide producten langer moeten wachten dan voorspeld op de site en emails. Kan natuurlijk ook liggen aan de post zelf. Maar gewoon jammer dat het zo lang duurt. Maar toch leuk om een mooi product uiteindelijk te ontvangen!

• Communicatie

Pluspunten

Ik had samsung tablet hoes besteld, maar deze paste niet. zonder kosten teruggestuurd en paar dagen later was het geld al teruggestort. Dat is nog eens goede service.

• Communicatie

Pluspunten

Snel verstuurd. Goed verpakt. Afbeelding en kleur artikel waren correct op site weergegeven.

Pluspunten

Snelle levering van goed product voor een scherpe prijs.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie op vraag. Prima service voor vervangend product. Aanrader om makkelijk en goed zaken mee te doen.

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke informatie via email Volgende dag in huis

Pluspunten

razendsnel en niet duur

Pluspunten

Perfecte communicatie over verloop van bestelling. Keurig op afgesproken tijd bezorgd en product is zeer naar wens, kortom een tevreden Klant!

• Communicatie

Pluspunten

Tablet hoes op donderdag na 23:30 uur besteld en zaterdag via de brievenbus bezorgd, zonder bezorgkosten!

Pluspunten

Zeer snelle levering van het bestelde product. Top!

Pluspunten

Snel geleverd Goede prijs/kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, heldere site.

Mijn artikel was de laatste uit jullie voorraad. Dan verdwijnt het artikel uit jullie catalogus. Nu had mijn bestelde cover, in tegenstellig tot wat er in de beschrijving stond in die catalogus, geen pen holder. Dat kan ik nu niet meer hard maken. De overige twee covers van dit merk worden overigens ook aangeduid met pen holder, maar ik vermoed dat die er bij deze covers ook niet bij zitten. Jullie zoekfunctie (site) werkt niet op mijn tablet, in portrait mode geen vakje om in te typen en in landscape mode wel een vakje maar het submitten (enter) werkt dan niet.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer vlotte levering en prijs.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.