Mooi product, snel bezorgd

Ik heb een prachtig 'van Gogh' hoesje voor mij Lenovo tablet gekocht, dat zowel mooi is als stevig aanvoelt.

Uitstekende service

Bestelling is snel geleverd en voldeed precies aan de verwachting.

perfecte hoes

Heel goede service. Ik ben reuze tevreden

Uiteindelijk goed

Bezorging duurde langercdan voorspeld. Klacht hierover werd adequaat opgelost.

Bestelling geplaatst en direct daarna emailbevestiging ontvangen en dag later verzend erachter. Dat Postal het extra druk heeft en een dag later pas bezorgde is overmacht. Geen punt ik ben zeer tevreden met dit nieuwe hoesje voor tablet Galaxy.

Snel geleverd.. tevreden

goede service

doen wat ze beloven

Geen woorden maar daden!

Ondanks dat er bij PostNL vertraging is met bezorging, had ik het hoesje voor mijn ereader de volgende dag keurig in huis. Goede kwaliteit en exact zoals op de foto’s.

Voldoet aan alle verwachtingen en snel geleverd

Goede klantenservice

Helaas voldeed mijn bestelling niet aan mijn verwachting. De retouraanvraag e.d. is snel opgepakt en naar tevredenheid opgelost

Fijn hoesje

Ik vindt het fijn hoesje is in echt wel iets minder rosé dan ik dacht van foto

Klein probleempje,snel en goed opgelost.

snel geleverd

Prima en snel

alles prima verpakt , snel geleverd!

Ereader hoes past perfect.

Op tijd geleverd mooi en verzorgd verpakt. En de prijs is ok.

Heel tevreden met mijn aankoop.

Snel besteld, Snel geleverd Ziet er leuk en goed uit!

Heel tevreden,!

Keurig verpakt, en de hoes voelt erg fijn aan.

Goedenservice,

Uitstekend!

Eenvoudige en goed afgewerkte hoes voor mijn iPad. Rondom goede bescherming en als je de flap tot een 3hoek oprolt heb je een goede steun (in landscape). En niet duur.

Degelijke case met toetsenbord

We waren op zoek naar een iPad case met toetsenbord en mogelijkheid tot het opbergen van de Apple Pencil. En dit vonden we hier. Connectie gaat vlot en werkt goed. Tip voor de volgende besteller ! Jammer genoeg hadden we niet gezien dat het toetsenbord Qwerty was ipv Azerty, wat we in België gebruiken. De shop heeft geen eenzelfde cases voor Azerty. Het is wel eenvoudig op te lossen door de instelling aan te passen maar als je gewoon bent blind te typen, is het toch een aanpassing.

Snel en goed.

Binnen 24 uur in huis. S' avonds besteld, dag later geleverd. Verzendkosten bleken inclusief.

Binnen 1week geleverd,goed verpakt. Prima koop

Vlotte en snelle levering,ook in coronatijden. Top

Snelle en zeer correcte levering

Duidelijke website Snelle levering

Wat je ziet krijg je....

Top mooie gekleurde ipad air beschermer en een stevige magneet om rechtop te zetten..die gaat wel ff mee

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.