De zending was op tijd verstuurd en ontvangen kwaliteit was ok

De zending was ok

Alles correct verlopen!!

Ik heb nu 2x een bestelling gedaan en is naar alle tevredenheid verlopen.

Goede kwaliteit van het product. Netjes verpakt

Goed verpakt. Keurig bezorgd Alleen kwam het drie dagen later. Het kon twee dagen duren zei men, maar dat werd nog een dag later Dit werd van tevoren niet gemeld. Dan kom je even aan het twijfelen of het wel goed gegaan is met bestellen. Maar we hebben hem als nog

Voor de eerste keer bestelling gedaan en goed bevallen

Super service

Ik had de verkeerde maat van cover besteld,. Ik kreeg een PERSOONLIJKE mail, geen standaardmail terug met de te volgen stappen. In een minimum van tijd was het probleem opgelost. Men heeft zelfs gecontroleerd of ik nu het goede cover had door naar het referentienummer te vragen. Ik ben heel tevreden!

Goed bedrijf.

Heb 2 hoezen besteld voor de iPad, alles keurig geregeld en netjes verzorgd afgeleverd, helaas heb ik ze wel retour gestuurd, maar niet omdat ze niet goed waren, maar ik heb achteraf een andere tablet gekocht. Mocht ze retour sturen, ook dat is keurig geregeld. Een dikke 10 voor dit bedrijf.

super tevreden

Product voldoet aan de verwachting en echt snelle levering .

Perfecte service !

Vlotte verwerking van bestelling, snelle levering en correct artikel

Ik heb nog nooit iets online besteld , maar ik was versteld als het zo vlot ging ik zal dus niet abelen moet ik iets nodig hebben om Het bij jullie te bestellen , dankjewel

Erg prettige winkel.

alle afspraken zijn correct nagekomen

de beschermhoes paste perfect

Heel mooie tablethoes

Heel tevreden over mijn bestelling en de levering er van Mooie hoes die ook goed past

correct artikel en levering.

Zeker aan te raden.

Precies wat ik wilde hebben.

Het bestelde hoesje werd de volgende dag goed verpakt in de brievenbus geleverd. Kwaliteit prima. Past heel goed om mijn iPad 2020.

duidelijke website en zoals beloofd de volgende dag bezorgd.

de eerste zin is duidelijk denk ik. Ik ben zeer tevreden, want ook de kwaliteit van het geleverde product is meer dan voldoende en zeker voor de gevraagde prijs.

Uitstekend !!

Ik had met de 1e bestelling een verkeerde type besteld. Gebeld , en zij zouden de goede sturen. 1 dag later was het er al. Top!!

Een bestelde IPad hoes/cover niet compleet , mail gestuurd volgende dag een nieuwe in huis. Ook een duim voor de service afdeling

Tevreden

Het hoesje voor mijn e-reader was snel in huis en goed van kwaliteit, ik ben er heel blij mee!

Snelle levering, mooi hoesje.

Zeer positief. Snelle levering en een mooi product. Mooie prijs-kwaliteit verhouding.

Gewoon goed.

Snelle en prima service

Snelle levering en prima service en goede kwaliteit

Zo mooi!!! Helemaal blij!

Wat een prachtige kleur! Ik ben er zo blij mee. En ook zo snel geleverd. Shop4tablethoes.nl... dankjulliewel!

Helaas voldeed de hoes niet aan mijn verwachting. Het retourneren ging echter vlotjes. Bedrijf geeft goede service.

Snelle levering en ruilen geen probleem

De iPad hoes ,s avonds besteld, volgende dag al in huis. Had de verkeerde besteld en ruilen geen probleem.

snelle service

snelle levering, snelle service, prima product

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.