De eerste was kapot maar het ruilen ging heel snel

Vriendelijke mijnheer aan de telefoon was zo omgeruild

Vlotte levering

Echter wat ik jammer vind is dat de magneetsluiting zo snel loslaat. Het gaat hier over de hoes van iPad 2 Dat had ik niet gedacht. Dat is dan wel veel minder dan de originele van Apple

Ben tevreden over het verloop

alles is vlot gegaan en ik werd goed op de hoogte gehouden waar mijn bestelling zich bevind. Ook werd ze correct de de aangeduide tijdspanne geleverd.

Zeer goede service en klantvriendelijk

Het artikel dat ik besteld had is goed verpakt, netjes op aangegeven tijd thuis bezorgd. Echter het bleek dat ik het verkeerde artikel had besteld (verkeerd formaat). Na een kort telefoontje (met excuus van mijn kant) kreeg ik direct terugstuur informatie opgestuurd. Na enkele dagen stond het aankoopbedrag alweer op mijn rekening. Heel fijn, want ik heb bij andere internetaankopen ook wel anders meegemaakt. Heb je iets nodig en vind je dat op deze site? Gewoon kopen! Ben zeer content.

Probleem met mijn Surface was direct opgelost.

Prima snelle duidelijk info

Prima product en snel geleverd

Mooie service.

Mooie en snelle service, ook nadat het eerste artikel beschadigd bleek te zijn.

Goede keus, mooie prijs, snel geleverd

Goede keus, mooie prijs, snel geleverd

Nette en snelle levering

Na het bestellen van de tablethoezen hebben wij paar dagen later de hoezen binnen gekregen. We werden netjes op de hoogte gehouden via de mail.

Meer dan tevreden over de service!

Website met groot bestelgemak. Levering direct de volgende dag. Product voldeed niet aan de verwachting en dus melding gemaakt. Direct bericht ontvangen en binnen 2 uur opnieuw bericht met de oplossing. Terugstorting van het bedrag ook weer snel. Product dus helaas niet naar wens maar contact en service perfect!

Prima product, snelle levering

Snel een hoesje gevonden voor de Ipad 3/2019. Levering de volgende dag! Super service.

Snelle levering en een mooie ipadhoes voor een mooie prijs

Goed geholpen telefonisch

Goed geholpen met retour en nieuwe bestelling

Prima oplossing voor mijn IPad mini 5

Ik kan nu heel gemakkelijk series kijken.

Prima artikel en vlotte levering

Zie boven

Fantastisch.

Goed product ontvangen. Op tijd geleverd, goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd zou worden.

Precies wat ik wilde

prima product snel geleverd

Mooie hoes voor mijn tablet besteld. Super blij mee!!

Heldere bestelwebsite en vlotte afhandeling: klant staat voorop!

Geen probleem ondervonden met bestellen. Overzichtelijke 'winkel'. Binnen enkele minuten is de bestelling ingevuld. Bezorging zoals beloofd, de volgende dag en wel binnen 10 uur! Prima produkt dat voldoet aan functionaliteit en gebruiksgemak. Zeer tevreden, dus 5 sterren.

Bestelling geplaatst en andere dag via postnl keurig geleverd

tablet hoes besteld, keurig op tijd en volgens afspraak afgeleverd. Tablet hoes is van goede kwaliteit

Awesome product, low price and fast delivery

Everything that you need on a online purchase: awesome product, exactly as described, low price and a fast delivery in less than 24 hrs.

Prima ipadhoes

Goede hoes, voor weinig geld

Snelle levering, goed product.

Snelle levering, een goed product en dit voor een redelijke prijs. Ik ben tevreden.

top webshop!

duidelijke info, snelle verzending en afhandeling , goede kwaliteit product

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.