Vriendelijk, snel, goede service

De bestelling ging snel en de ipadhoes is erg mooi. Contact bij mijn vragen verliep super en was erg vriendelijk.

Vlotte levering, product voloet aan de verwachtingen

Goede kwaliteit en goede service

Kleur mooi

Voor het oog past de iPad, Maar bij kantelen komt hij los. Jammer.

Slecht

Na 6 dagen nog niets ontvangen, terwijl de site beweert dat 1 dag levertijd gehaald wordt. Krijg ook geen antwoord meer van klantenservice

Niets ontvangen

Ik heb de hoes niet gekregen

snelle corecte levering

+++++

Prima, keurig en professioneel.

De communicatie is prima en correct. Aan te bevelen

Geweldige Service!!

Heb een beschermhoesje voor de Ipad mini besteld samen en met een protectie glasplaatje. Snelle service, ik kreeg de volgende dag de bestelling al binnen maar bij het open maken van de verpakking was het protectie glasplaatje gebarsten dit heb ik doorgeven en het was geen enkel probleem om een nieuwe te sturen, ook deze werd de volgende dag al geleverd. Helemaal tevreden, en zeer snel afgehandeld! Een echte aanrader!

‘s avonds om 22-50 besteld, de volgende dag om 12-00 uur in huis, top.

vlotte afwikkeling, kwaliteit is goed.

Snelle levering, klantenservice minder snel

Goededag team, Op 25 juli heb ik een e-mail gestuurd. Ik kreeg bevestiging met mededeling dat er meestal dezelfde dag reactie op de e-mail komt. Misschien ben ik ongeduldig, waarvoor mijn excuus, maar hetgeen ik besteld heb wil ik kunnen gebruiken. Ik heb een klacht over de tablethoes die ik heb ontvangen. De automatische Start/Wake functie doet t niet. Heb tevergeefs van alles geprobeerd. Ook een hoes van iemand anders en die werkte wel gewoon met mn tablet. Het sterke vermoeden rijst dus dat het aan de hoes ligt. Deze hoes heb ik gekocht op uiterlijk maar als er geen Start/Wake functie op had gezeten dan had ik de hoes niet gekocht. Ik wil m gebruiken op een Samsung Galaxy Tab A 10.5 2018 Vriendelijke groet, Axel

Goede services

Kwam product ruilen, direct goed geholpen

Wat een service geweldig

Snelle levering Groot assortiment In een woord geweldig

Gewoon goed, duidelijk en snel geleverd

Prima , overzichtelijk duidelijk en snel

Geduld nodig..

Ik heb de bestelling vaak moeten doen, steeds weer problemen met de iDeal betaling. Pas een dag later de bestelling kunnen afronden. Bestelling werd een dag later dan beloofd ontvangen. Product voldoend aan de verwachting!

Al eerder wat besteld en nooit lang hoeven te wachten, netjes afgeleverd!!

Prima.

Zoals op de foto, zo ziet het hoesje er in het echt ook uit.

Supersnel geleverd

In de avond besteld en ochtends om 09:00 binnen. Supersnel.

Duidelijk, snel en voordelig

Soepel!

Snelle service, product niet helemaal naar wens

De tablethoes was snel binnen en ziet er prima uit. Hij past ook goed om de tablet, alleen valt de tablet steeds uit sinds de hoes eromheen zit en dit is wel heel vervelend! De hoes drukt niet op de aan knop, dat heb ik gecheckt.

Prima geholpen!

Binnen no time een 1e klas omruiling.

Voortreffelijk.

Alles klopte. Mooi product, snelle levering, correcte nota. Prima bedrijf.

Super snelle levering !!

S' avonds vrij laat besteld maar de volgende dag werd het hoesje al afgeleverd. Super snelle levering!! TOP!!

Boven verwachting!

Buitengewoon tevreden! Bookcase van uitstekende kwaliteit. Snelle bezorging.

Snelle en perfecte levering van het bestelde artikelen

Toppie

Prachtig product, mooi afgewerkt!

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.