heel erg leuke tablethoes en niet duur!

Snelle levering en een hele goedkope en vooral leuke tablethoes. Erg tevreden!

Een goed hoesje voor mijn tablet.

Tevreden

Supersnel in huis en product naar wens.

Zo hoort het

Niks op aan te merken. Gewoon zoals het is hoort.

Snel de passende hoes ontvangen

De hoes van mijn man’s ipad was versleten, viel in stukjes uit elkaar... Maar ik was onzeker welke hoes voor zijn ipad zou passen. Via de handleiding op de site bracht mij tot een keuze vooor de geschikte hoes. De volgende dag was de bestelde hoes binnen. En hij (of is een hoes een zij?) past perfect. Allebei blij! Bedankt!

Nog geen tablethoes ontvangen

Ik heb helaas nog geen tablethoes ontvangen...wel al betaald!!

Kwaliteit, prijs, snel en goede bezorging - top!

Zeer tevreden met aankoop ervaring via uw shop !

Mooi hoesje, supersnelle levering.

Hoesje is als op de foto’s, de omschrijving klopt. Supersnelle levering. S avonds besteld, de volgende morgen in huis.

Supersnelle aflevering van het bestelde

Prima product (iPad hoes) en snelle aflevering

vandaag besteld morgen in huis deze afspraak komen ze ook waar.

Mooie nieuwe beschermhoes voor iPad Pro

Mooie nieuwe beschermhoes voor iPad Pro. Past goed niet duur..

Super snelle service

Een hele mooie ipad hoes voor een prima prijs en super snel bezorgd! Helemaal top!

Snelle levering, perfect produkt.

Snelle levering, perfect produkt.

Was verrast dat de volgende dag al mijn pakketje werd geleverd

Uitstekend product, snelle levering.

Bedrijf levert precies het artikel zoals weergegeven op de website.

Het past perfect

E-Reader hoes gekocht

Zeer vlotte service! Goed product!

Top snel geleverd

Snel geleverd kwaliteit goede prijs

Goed geregeld allemaal!

Prima geregeld allemaal!

alles zoals het moet

alles okee

Snelle goede levering

Blij met snelle levering en goede product.

Snelle levering, mooie case

Geweldige servive.

Ik had blijkbaar een te grote hoesje gekocht voor mijn ipad. Maar na een telefoontje met een heel behulpzame dame heb ik het hoesje kunnen terug sturen en had ik binnen 2 dagen de juiste maat hoesje binnen. Een zeer fijne ervaring met dit bedrijf.

De levering en product zijn naar wens

Makkelijke site, levering ging goed,

Mooie stevige smarthoes voor ipad

Levering hoesje duurde wat langer door drukte bij PostNL.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.