Alles dik in orde.

Prima en snel geleverd

Mooie hoes, snelle levering. Top

Ha, ha, was wel even lachen. Een paar weken geleden heb ik een hoesje voor mijn e-reader bij jullie gekocht. Voor mijn nieuwe tablet heeft mijn man hetzelfde dessin gekocht. De bloesem van Van Gogh. Vond het leuk om een set te hebben. De e-reader is meer turquoise en de tablethoes is groen zoals op het schilderij. Moest daar wel om lachen. Dat is verder geen punt. Zijn nu goed uit elkaar te houden. Ik geef Shop4 vijf sterren voor de goede en snelle service. TOP!

Goed product en snel bezorgd

Beschrijving product komt overeen met Wat je krijgt. Ben heel tevreden met mijn iPad hoes. Ook fijn dat je bestelling er heel snel is.

Alles perfect en stipt

Bestelling gedaan, verliep prima!

Bij mijn eerste bestelling bij Shop4tablethoes bleek mijn huisnummer weggevallen, ik werd binnen een uur gebeld hierover op mijn mobiel! Volgende dag in huis, een prima tablethoes met toetsenbord, werkt uitstekend!

Super!!

Snelle leveringen keurig verpakt erg tevreden

product en levering 100 % volgens afspraak

hoesje was besteld in de namiddag, de volgende morgen werd geleverd door post.nl ! perfect !

Ze zijn heel snel. Ik had het hoesje al de volgende dag in huis.

Zeer goede opvolging van mijn vraag

Ik had een verkeerde hoes besteld voor mijn ipad. Dank zij de begeleiding hebben ze voor mij de juiste hoes kunnen bezorgen. Topservice.

Kwaliteit voor een prima prijs

Ze beloven de bestelling snel te leveren. Past door de brievenbus en d ast is prettig.

Mooi produkt, na betaling de volgende dag al in de brievenbus...

Mooie prijs, produkt als op de foto had ik na de betaling al de volgende dag keurig verpakt in de brievenbus.

volgens afspraak

volgen afspraak op tijd geleverd

prima hoes

prima en voordele ipadhoes

Uitstekende service bij ruilen van verkeerd besteld artikel

Er werd heel goed meegedacht en geholpen bij het zoeken naar een juiste tablethoes. Deze was iets duurder dan het exemplaar dat ik retourneerde, maar van bijbetaling wilde men niet weten. Een service die ik nog maar zelden meemaak!

snel geleverd en precies zoals de afbeeldingen dus ben zeer tevreden.

Prima thuiswinkel.

Wat ik besteld had voldeed niet, naar tevredenheid omgeruild, was zo geregeld, dus prima geholpen.

Na door mijn fout een verkeerde hoes werd afgeleverd is die gratis vervangen voor de juiste hoes die bij mijn IPad hoort

Positief

Prima artikel, prima service

Goed product prima geleverd.

Keurige en snelle levering.

Keurig verpakt en snel geleverd. Het I-pad hoesje voor mijn vrouw was hier nergens verkrijgbaar. Model te oud zei men, maar bij jullie was het vol op leverbaar. Dus 2 tevreden klanten. Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling en mijn vrouw is blij met haar nieuwe hoesje. Beter kan dus niet !

OK

OK

Prettige website, super goede,snelle levering

Goed en snel

Ze doen wat ze zeggen.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.