Top! snelle service

Had voor volgende dag een product nodig op een vrijdag, dit was de enige shop die gelijk volgende dag kon leveren zonder een dure prijs. Dus ik zeg topper!

Prima hoes voor de iPad en een snelle levering!

Super snel

Hoesje voor de Kobo Clara Ereader. Super snel en netjes geleverd

Vlot en netjes

Erg tevreden

Zeer positief.

Prachtige hoes voor mijn Kobo voor een concurrerende prijs!

Je krijgt wat je koopt tegen een goede prijs

Je krijgt wat je koopt!

Goede service snel het pakketje ontvangen

Prima vlotte bezorging

Zeer vlotte bezorging

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

Voldoed volledig aan de verwachting

Geweldige Service

Bij Shop4tablethoes een tablet cover besteld voor mijn nieuwe tablet. Toen ik hem wilde monteren paste hij niet. Ik had de verkeerde besteld. In plaats van een Samsung S6 Lite, had ik een Samsung S6 besteld. Deze paste van geen kanten. Ondanks dat ik de verpakking al opengemaakt had, heb ik de cover terug gestuurd. 1 dag later (geweldig) had ik al een nieuwe opgestuurd gekregen. Als dat geen goede service is. Heel erg bedank Shaop4tablethoes.nl

goed geholpen met vragen en een snelle levering

Prima product, Duidelijke communicatie!

Bol.com. Waardig als dit voor jullie een opsteker is.

Goede kwaliteit, snelle levering

Totaal volgens afspraak

Zeer positief Precies zoals ik had verwacht

Perfect voldoet aan verwachting

Kodo voor mijn moeder. Ze was er erg blij mee. Vond 'h erg mooi.

Super vriendelijke en professioneel team. Uitstekende service

Goed en Snel

Vorige dag besteld, volgende morgen geleverd.

heel goed product en snelle levering

heel veel keus en makkelijk te bestellen.

Perfect service

Goede quality

Wist niet hoe deze rechtop kon staan

Beschrijving erbij was fijn geweest

Heel fijne hoes voor mijn iPad

Snelle levering, heel tevreden.

Super service

Makkelijk zoeken , snel bestellen en binnen een dag geleverd

Goede en snelle levering

Vooraf mailen om te retourneren

Goede service. Het zou handig zijn als je een retourlabel kon downloaden op de site, maar ze reageren heel snel, dus echt een probleem is het niet.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.