Meer grip om reader vast te houden met de hoes erom dan zonder, werkt goec

Pas op met afnemen met water en sop, geeft af.

Snel

Snelle levering en kwalitatief goede producten

Goede service en correcte afhandeling

Gebruiksvriendelijke site, mooie keuze prijs/kwaliteit en vlotte levering. Contact met de helpdesk verloopt vlot en vriendelijk.

Klantgericht

Waren er problemen bij de inleveren, maar alles goed en keurig opgelost.

Ik ben niet te vreden.

ik wil dat terug sturen maar ik heb gebeld en het werkt niet. Hoe kan ik dat terug sturen?

Mooie iPad hoes

Snel bezorgd

Helemaal geweldig!

Bestelling was de volgende dag bezorgd, TOPservice!

produkt iPad hoes, prima hoes voor mooie prijs.

Goede en snelle levering ondanks de Corona crisis.

Goede informatie, je krijgt wat je besteld

Het artikel wat ik besteld heb voldoet helemaal aan de eisen die ik er aan stel. Volgende keer zeker weer iets bestellen als ik iets nodig heb

Snelle levering en de productomschrijving is erg goed.

Het was makkelijk te bestellen en ik ben het eens met de omschrijving van het product. Echter, doet de toets van de letter ‘L’ het niet zo goed. Deze moet ik elke keer extra hard indrukken. Verder geen probleem met het product!

Alles in orde

Levering en product prima in orde

Overzichtelijke website en goede prijzen

Had een nieuwe keyboard case nodig voor een IPad. Binnen no-time een totale lijst met artikelen gevonden en voor een goede prijs (vergeleken met andere websites). Werd goed op de hoogte gehouden van status bestelling. Levering duurde langer dan doorgegeven was, maar dit lag aan PostNL die het nu druk heeft en dus trager is.

Snel

Goed en duidelijk te bestellen

byzonder fijn en vriendelijk geholpen .

product is uitstekend, eindelijk een goed passende hoes met de uitsparingen op de juiste plek.

Heel snelle levering van een top product.

We zochten een nieuwe Ipad-cover. Aangezien dat de oudste dochter (6jaar) dit het meeste gebruikt voor school en andere zaken zochten we toch wat dat echt oerdegelijk is. De cover die we bestelden is beresterk. Jammer genoeg niet in het roze maar oranje was ook oké. We hadden hem maar pas en we waren al overtuigd van een super aankoop.

goed passende hoes, snel geleverd

een stevige goed passende hoes, die binnen 3 dagen geleverd is in deze corona tijd. gewoon goed.

Bijna sluitende standaard voor iPad

Het ding is minder stabiel dan mijn vorige. Minder stroef en blijft niet zo goed als degene die ik bij Action kocht.

bestelling perfect afgeleverd

u kunt op mijn volgende bestelling rekenen ,dank

Snelle levering, goede kwaliteit ipad cover.

Correcte afhandeling aankoop

Gemengde gevoelens

De cases op zich is zeer goed, stevig en beschermt de iPad goed. De auto wake functie werkt prima. Maar de print, had de print van enkele nova wolken in de ruimte, is er zodanig over. Op het werk word ik lachend bekeken als ik de tablet boven haal. Sommige denken spontaan aan een bloed of wijnvlek. Ik denk dat een printer van de jaren 90 beter werk had geleverd. Op de site was dit natuurlijk niet te zien. Hij zal zijn dienst toch moeten doen en ondertussen zoeken we rustig verder.

Snel en goed

Snel en goed

opening camera achteraan en opening oplader niet volledig op juiste plaats

beide openingen gedeeltelijke bedekt

Prima cover met slaapfunctie voor de e-reader

De hoes heeft een mooie paarse kleur en sluiyt goed san. De sleepfunctie werkt perect.

uitstekend

Direct antwoord en service

Uit te kunst

Ik vind hem erg mooi. Bedankt voor de snelle bezorging.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.