Zeer tevreden.

Ondanks waarschuwing vanwege drukte werd het product de volgende bezorgd.

Snelle levering en prima verzorgt

Ondanks de drukte bij Post NL had ik mijn order binnen een dag in huis. Erg netjes.

Goede ervaringen

Ík vindt het goed bedrijf

Ik heb precies gekregen waar ik op rekende

Top! Snelle levering en naar verwachting

Top! Snelle levering en naar verwachting

Mooi hoesje voor mijn Kobo, en snel geleverd zonder verdere kosten. Echt top!

Kwaliteit en superservice

Snelle service= kwaliteit

Prima gedaan

Juiste product, in tegenstelling van andere leveranciers' via de post. Omdat het door de brievenbus kon.

Snelle levering!

Mooie case voor mij iPad Pro!

Geweldige hoes. Goede kwaliteit, beter dan verwacht

Geweldige hoes. Goede kwaliteit. Wel zwaar, maar dat zal de kwaliteit zijn.

Zelfs in Corona tijd snelle levering, conform afspraak

Mooi product en snelle levering

Het product is wat ik verwacht. Goede prijs kwaliteit verhouding. Tevens snelle levering door de brievenbus. Prima.

Tevreden over:

het assortiment- de prijs en kwalieit De verpakking- de verzending

ben zeer tevreden netjes en optijd geleverd

zeer netjes en op tijd geleverd. ik had mijn bestelling gedaan en de volgende dag al thuis. ik werd via mail op de hoogte gehouden. ik weet wel waar ik de volgende keer mijn bestelling doe. ga zo door met vr gr

Snelle levering, mooi hoesje

Mooi dessin, harde plastic buitenkant, past goed. Magneetsluiting: ereader blijft aan bij sluiten hoes. Volgens beschrijving zou ereader bij sluiten hoes naar slaapstand schakelen, dat werkt dus niet.

Aangenaam

Verzorgt in gepakt. Was aangenaam te ontvangen het pakje. Alvast een dikke dankjewel

ben tevreden

op tijd en gekregen wat ik verwachte

Alles tip top in orde

Snelle levering kon niet beter ben zeer tevreden

Super.

Super gedaan!

Snelle service! Keurige mails en facturen. Waren er maar meer zo!!

Goed product, snelle levering

Snelle levering en zeer goed product

Goede vlotte service na onjuiste bezorging

De bestelling van mijn ipadhoes was de volgende dag al afgeleverd!geweldig! Maar helaas niet de juiste maat!geen mail ontvangen voor bevestiging ed. Na overleg met de klantenservice op whatsapp,kon ik t product omruilen. Maar niet dezelfde hoes was beschikbaar in de juiste maat.Dus een andere uitgezocht welke duurder was.maar kreeg korting tot de orginele betaling. Twee dagen later nieuwe ipadhoes ontvangen.

Prima service en erg vriendelijk geholpen!

Ik had 2 tablethoezen besteld, 1 ervan was bij nader inzien niet zo’n leuke kleur. Die is omgeruild voor een andere kleur en binnen enkele dagen in huis. Helemaal top! Bedankt en veel succes! Dorine van Berne.

Ik ben heel tevreden

Snelle bezorging keurig bepakt product zoals omschreven.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.