Superservice

zeer tevreden

Het product was precies wat ik verwachte Levertijd exact op tijd prijs goedkoop geen verzendkosten Al met al een 10 waard

Goede ervaring

Geen problemen

Tevreden!

Duidelijk en snel

Snelle levering, andere dag in huis. Product zoals in omschrijving.

Goede en snelle service, goed product

De verzending was snel. De website is duidelijk en het product was top.

Snelle levering en goede kwaliteit

Simpele bestelprocedure en snel geleverd. Ook de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Alleen jammer dat de hoes uitsluitend in zwart leverbaar is.

iPad Air Hoes - Origami Smart Book Cover is een prima vervanging van de inmiddels versleten originele book cover. sluit netjes aan, ietsje over de rand maar niet storend. Dus als het over 'n paar jaar nog zo mooi zit en niet gescheurd is, is het een goede aankoop

Gewoon Geweldig

Gewoon Goed ! Heb een vraag .,is het mogelijk dat Shop,4 een oplaad kabel voor een Oud Type iPad ,het moet wel een originele zijn er zijn vele Nep kabels In de handel ( breed uiteinde ) mij kan leveren ? Graag een reactie ,Met Vr Groet Peter Frieser .

Snelle en goede service. Vriendelijke en snelle reacties op je mail. Echt een aanrader!

Super service

Verkeerd besteld, gebeld emboldened dag goede product in huis. Top

Goed verpakt en kwaliteit

Prima en snel!

Prima hoesjes en snelle levering!

Erg mooi en prima kwaliteit!

Gemakkelijk te bestellen en heel snel geleverd! Prima service dus, een aanrader!

Al eerder bij jullie besteld en nu dus weer. Ik bestelde een e-reader hoes. Alles ging prima en ik ben zeer tevreden. Prima hoesje. Kreeg het binnen 2 dagen in de brievenbus.

Goede kwaliteit Beste prijs Goede service

Goede winkel, product past niet

Goede service, snelle verzending. Helaas past mijn apparaat niet in de hoes.

Prima servicee

Nadat ik in eerste instantie niets ontvangen had door een fout van de postbezorger. Kreeg ik een goede medewerking van Shop4 om alsnog de hoes op het juiste adres te krijgen. Hiervoor mijn hartelijke dank voor de goede service. Ik zal zeker dit bedrijf aan een ander aanbevelen. Met vriendelijke groet.

Top en snel

Snelle levering!

Op tijd en hele goede kwaliteit!

Een tablet hoes besteld voor een Lenovo E10. Heel mooi...goed ingepakt en snelle levering! We zijn erg tevreden!

Super service

Snelle en keurige verzending na bestelling.

Snelle levering .

Ondanks de coranacrisis toch het bestelde na een dag geleverd.

Uiterst snelle levering.

Uiterst snelle levering.

Tablethoes

De tablethoes doet het goed en is erg stevig

Ben heel tevreden

Goed mooi op tyd

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.