Prima en zoals omschreven

Prima, een beetje aan de late kant, maar dat kan gebeuren.

Super snelle verzending

Rond 22:00 uur besteld en de volgende dag lag het al op de mat. Producten ook prima Niks op aan te merken.

Vlotte behandeling

‘S avonds besteld, na anderhalve dag in de brievenbus. Geen klachten.

hele goede service en snelle levering

helaas een defect toetsenbord ontvangen ik kreeg op korte termijn een nieuwe die prima werkt!

Snel en efficiënt.

Tevreden.

Shop4 doet wat het beloofd

Geweldig, de volgende dag inderdaad al in huis en meteen om de tablet van mijn vrouw. Is heel blij met de frisse kleurtjes van Cosmic Stars

Correcte levering

Bestelde artikelen netjes op tijd geleverd!

Top snelle levering product hoge kwaliteit

Super snelle levering en hoge kwaliteit

Direct gevonden wat ik zocht !

Enorme keuze , hele zachte prijsjes en de volgende dag in huis !

ziet er goed uit en past precies

Supergoede service

Heel snel thuis geleverd

Tevreden

Snelle levering, overzichtelijke site.

Snelle levering, mooi product

Hoes voor iPad besteld, was binnen 2 dagen in huis. Werd op de hoogte gehouden van het verzenden. Hoes was erg mooi,prijs/kwalueit ook zeer goed.

Fantastisch!

Wat een geweldig bedrijf! Per ongeluk verkeerde hoes gekocht, contact opgenomen en gelijk een nieuwe hoes verstuurd die zelfs nog iets duurder was die extra kosten hoefde ik niet eens te betalen! Daarnaast mocht ik het artikel ook gratis retourneren. Geweldige ervaring!

Mooie hoes en super snel geleverd

Mooie hoezen die ook nog eens snel (1 dag later) geleverd worden. Wat wil je nog meer?

Iets niet ontvangen

Er is enkel een hoes aangekomen. Ik had ook een glasbeschermer besteld, maar heb niks ontvangen.

Prima prijs en zonder problemen in huis

Nn

Zeer vlotte levering

Een hoesje voor een tablet besteld op vrijdag, en reeds op zaterdag bij ons in Belgie geleverd. Prachtig werk. dank U.

Snelle levering!

Alles perfect volgens verwachting. Top!

Fijne website. Goede kleurweergave. Prima communicatie. Keurig op tijd. Netjes verpakt. Goede prijs voor goed product.

Supersnel geleverd. Hoesje ziet er prima uit. Ik hoop dat de achterkant niet breekt. (Lijkt me nogal hard plastic). Verder alles top.

Goede kwaliteit, snelle levering, zeer tevreden!

Alles verliep uitstekend. Simpel proces, snelle levering en het hoesje is van goede kwaliteit. Super!

Prima, snel en goedverpakt geleverd

Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Ja

Puik werk.

Ben helemaal tevreden. Goed product, snelle levering.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.