Persoonlijke, correcte en vlotte service

Heel plezierig dat ik bij opbellen persoonlijk, vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan werd. Toen het bestelde e- readerhoesje niet meer op voorraad bleek, kreeg ik eerlijke informatie over de te verwachten leveringstijd en kreeg ik een iets duurder hoesje zonder bijbetaling aangeboden. Een webshop, die mij het gevoel gaf met een gewone persoonlijke winkel te maken te hebben. Prima! En, natuurlijk ook heel belangrijk, een mooi , goed passend hoesje. Bedankt!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden, snel en correct!

Goede aankoop

Na zoeken bij de plaatselijke handel (weinig keus)deze gevonden.zeer goed

Top uiterst tevreden over de service

De soepelheid waarmee ze de zaken oppakken en oplossing is zeer prijzenswaardig

Prima product, goede bescherming, handig in gebruik

Snel geleverd, praktisch in gebruik, goede bescherming van de iPad

zeer snel en netjes geleverd

Overzichtelijke webshop, prompte verzending en netjes verpakt. Product goed omschreven en viel dus zeker niet tegen!

Super snelle levering Goede kwaliteit en sevice

Binnen 21 dag had ik mijn bestelling binnen en hij paste perfect 👍🏻

De levering was prima netjes ingepakt en binnen een dag binnen

Maar ik heb mij toch vergist in hoe ik het product gebruiken kan . Alleen zijdelings in de steunpilaren moet dus op zoek naar een product waarin de i-pad horizontaal en verticaal kan staan.

Voordelig en snel

De verstrekte informatie vooraf was voldoende en duidelijk. Het geleverde product voldoet aan de verwachting. Degelijk. Past goed. Voelt stevig aan en is fijn in gebruik . Direct de volgende dag geleverd.

Goed passende cover voor mijn oudere iPad.

In eerste instantie een cover besteld voor iPad Air in de veronderstelling dat het apparaat dezelfde maat had gehouden door de jaren heen. De nieuwste Air bleek toch een fractie groter. Maar...de dames van de klantenservice zochten voor mij precies de juiste maat op zodat ik probleemloos kon ruilen. Twee dagen na de eerste bestelling had ik toch een goed passende nieuwe cover voor mijn iPad Air. Hulde voor de geweldige manier van meedenken.

Nog even wennen maar zit prima op mijn bril

Bevalt prima

Een prettige site en goed product

Goede keuzes, fijne prijs en goede service

Blij

Voor het eerst bestellt en heel blij mee, goeie Qualität, en snelle levering.

goede service, goed advies aan de telefoon, snelle levering, zag er in het echt uit zoals op de plaatjes.

Mooie hoes, prijs kwaliteit in orde

Correcte en snelle levering

Tevreden met aankoop Ipad hoes Prijs - kwaliteit is ok

Prima webshop!

Afspraken worden nagekomen, prijzen zijn sympathiek.

Super snel👍

En net zo mooi als op de foto👍

heel snel en perfect artikel

een fijne site en heel duidelijk.

Snel en correct.

Ben tevreden met mijn keuze en de service van Shop4tablethoes.nl. Het hoesje is mooi en zeer degelijk voor deze prijs!

Prima shop

Goede duidelijke foto’s Snelle levering ook in Corona tijd Kaft tablet hoes is toch iets slapper dan gedacht

perfecte pasvorm

perfecte pasvorm en van goede kwaliteit. Zeker zijn geld waard.

Super service

Voor 23.00 bestelt volgende dag in huis klopte ook. Dat vind ik dus echt helemaal geweldig!

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.