Snelle levering.

Stevige tablet hoes.

Prima snelle service

Prima service. Kreeg alleen wel een spam sms met de mededeling dan mijn pakket werd vastgehouden omdat verzendkosten niet betaald waren. Met een link erin. Heb hier niet op gereageerd natuurlijk maar iets is er niet veilig gegaan.

Wat ik zeg is wat ik kreeg

Item komt exact overeen met foto + beschrijving op de site. Snelle levering en goed verpakt.

Prima snel en goed

juiste tablethoes via een envelop door de brievenbus, binnen 1 dag.

Shop4 tablethoes.nl is een betrouwbare internet Webshop.

Shop4 tablethoes.nl levert producten tegen de gewenste prijs-kwaliteitverhouding die door vakcollega’s niet te evenaren zijn. Ps. Zonder aanzien des persoon wordt een ieder belanghebbende geadviseerd en aan te bevelen hun benodigheden door Shop4 tablethoes.nl te laten leveren. Nb. U zult pertinent geen spijt hebben van uw aankopen!

neen!!!! ik wacht nog op jullie antwoord van de schade door de hoes aan onze ipad!

zie mijn mail, ik heb 1 keer een antwoord gehad, dat jullie het gingen bekijken maar nadien niets meer gehoord...Hoes vrijdag aangekomen en heb jullie vrijdag al gemaild voor retour met de uitleg. Stond zaterdag ad post, gesloten...en mag vanaf vandaag op doktersvoorschrift het huis niet meer uit, minstens 7 dagen...kunnen jullie owv corona de termijn om terug te sturen verlengen???

Mooie, sterke hoes

De hoes ziet er kwalitatief goed uit en het patroon is erg mooi. Hij komt over alsof hij tegen een stootje kan maar dit betekent ook dat hij aan de zware kant is. Dit maakt hem iets moeilijker vast te houden.

Snel geleverd.

Heel tevreden met de service

Het bestellen lukte heel goed en een super snelle levering. Bedankt voor de goede service

Goed product gehad en snel geleverd

Snelle levering van een prima product !

Snelle levering van een prima product!

Slechte communicatie

Had in eerste instantie een hoes besteld, die was er snel. Met de betaalmogelijkheid after pay. Maar ikzelf heb de verkeerde besteld. Dus die gelijk anderdaags retour met een ruilverzoek. De goeie huawei mediapad m3 lite op te sturen. Dat is inmiddels een week geleden, maar tot op heden nog niets ontvangen. Sorry maar dat vind ik wel heel slordig.

prima meegedacht en geadviseerd

Het hoesje om de ipad paste niet vanwege verkeerde type nummer. Klantenservice heeft me uitstekend geholpen het type nummer te vinden en daarbij behorende hoesje. Omruilen was geen probleem. Bedankt Megahn , Kelly en Nikki

Ruime keuze. Snel geleverd en voldoet aan alle eisen.

Mijn Ipad cover en glass zijn perfect toegekomen. Ook heel snel geleverd. Bedankt

Mooie hoes voor mijn nieuwe ipad.

Ik kreeg den nieuwe ipad. Ik wilde een hoes, die zowel de onderkant als de bovenkant beschermt.... en die heb ik gevonden bij Shop4tablethoes. Voor een prima prijs kreeg ik een mooie hoes. Snel besteld en ook zeer snel in huis in een stevige verpakking. Helemaal top!

Supersnelle bezorging

Supersnelle bezorging en betaalbare producten, top.

Geheel volgens verwachting Goede prijs / kwaliteits verhouding

Zeer snelle levering

Goed en degelijk product. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Goede winkel

+kwaliteit/prijs +assortiment +verpakking +levering

prima , snelle levering

Het product is mooi past precies en ziet er goed uit met het tablet erin alles mooi op maat.

S’avonds bestelling geplaatst en andere dag al in huis. Geweldig toch!En ook nog veel keuze. Ben super tevreden.

Gewoon super!

Op aanraden van iemand mijn tablethoes bij shop4tablethoes gekocht. Super leveringstijd en super verpakt. Mooi hoesje en sluit mooi aan. Ik ben tevreden!

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.