Keurig

Netjes geholpen super

NETJES GEHOLPEN SUPER

Snel, goed, zorgvuldig

Zorgvuldig ingepakt, mooie hoes en binnen een dag in huis. Bedankt👍🌻

prima service

Bestelde artikel snel geleverd en is precies zoals omschreven op de website.

Prima geregeld!

Mijn pakket keurig ingepakt en vlot ontvangen!

heel goed

Keurig en snel geleverd.

Snel geleverd en voldoet aan de verwachting

Ziet er goed uit, past goed en volgens verwachting geleverd.

Prima, binnen één dag geleverd.

Webshop goed ingericht, duidelijke omschrijvingen en foto's

top

goede website,makkelijk te bestellen,snelle vervolginformatie,kon in de brievenbus.

Vlotte bezorging, over de hoes dik tevreden.

Hoes mooi vlot ontvangen. Eerder dezelfde hoes voor een ander type tablet aangeschaft en ook deze keer bleek de hoes weer dik in orde.

What you see, is what you get!

levering goed verpakt, snelle service, ziet er mooi uit

Mooie hoes. Eigenlijk heb ik altijd een hoes in één kleur, maar de vorige waren zwart of bruin. Zeer vervelend als je die even op de bank/stoel laat liggen want dan zie je ze niet goed en kunt erop gaan zitten. Nu dus een mooi veelkleurige geblokte hoes gekocht, Niet alleen mooi maar ook handig. Ik had hem ook veel zwaarder verwacht maar dat is ie absoluut niet. Ook de bestelling en bezorging waren prima in orde.

Snel en prima producten

Ruime keuze uit al de producten. Al vaker een aankoop gedaan via Shop4tablethoes. Een aanrader

Gewoon goed

Low budget hoes besteld,is beter dan verwacht,dus niets te wensen.

super snel

super snelle levering en prijs kwaliteit top

De hoes is helemaal goed. Het protectie glas lukte me niet goed erop te plakken.

Goede voorlichting, correcte levering

Voor bestelling even gebeld voor extra info. Daarna is alles geleverd zoals beloofd.

Geweldige onderneming

Snel en goede ondersteuning en verzorgde verpakking!

Snelle service, goed verpakt, en een hele mooie hoes. Boven verwachting!!

Kan alleen maar zeggen perfect

Goede kwaliteit, prima prijs, snelle verzending en handig betalen achter af helemaal top

Het was prima

Super vlotte service en snelle levering

Aanrader, vlot en correct besteld en super snel geleverd. Goede kwaliteit correcte prijs 👍

Waar blijft mijn bestelling?

Leuk om naar de ervaring te vragen maar ik heb vandaag voor de 2e keer gemaild dat ik nog steeds niets heb ontvangen.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.