Gewoon top!

Snelle levering. Past goed

Overzichtelijke webshop, snelle levering. Fijn dat je ook met afterpay kan betalen als je voor eerst bij deze winkel bestelt.

precies zoals verwacht

precies zoals verwacht

Valt iets te klein uit!

Mooi maar spijtig enkele mm te klein, met mokte het errond gekregen.

Mooie hoes, snelle service

Perfecte aankoopervaring!

Voor een goede E-reader hoes, hoef je niet verder te zoeken!

Deze hoes gevonden op internet voor mijn E-reader. In de winkels waren maar heel weinig kleuren of soorten. Deze mooie roze hoes is stevig en een sleep-cover. En de kleur? Lekker opvallend!

Prima , en snel geleverd

Klopt met de foto/beschrijving

De ipad hoes paste niet

I pad mini hoed besteld De hoes paste net niet Retour sturen lukt niet omdat ik geen mail krijg. Wel aangemeld om te retouren

Gedaan wat er beloofd is

Goed product. Volgens afspraak geleverd.

Vlugge correcte levering

Alles correct verlopen

zalig

Geeft de perfecte boodschap af aan mensen die mijn kindel willen nemen

Kwaliteits hoes voor een goede prijs

Mwa.

Het hoesje blijkt een negatief effect te hebben op de s-pen. Door de magneten in het hoesje functioneert de tablet touchscreen niet meer goed. Dus retour. Ook besproken en gecheckt met de Samsung helpdesk.

Zeer positief

Ik heb online, voor 23u, een bestelling geplaatst die daags nadien geleverd werd. Zeer tevreden over de snelheid van de service.

Goede communciatie omtrent levering en prijzen en producT. Enkel kwaliteit van het product is van mindere kwaliteit, dat na een paar keer gebruik al slijtage aanwezig is. Aan te bevelen om snel gesteld te zijn met een product, dat niet intensief wordt gebruikt.

Snel & heel goed

Bestelde artikel kwam de volgende dag al. En dat tegen een mooie prijs. Artikel bevalt geweldig.

Snelle levering. Artikel helaas moeten ruilen voor een andere maat, ook dit verliep prima.

Zeer correcte en snelle service.

Na plaatsen bestelling zeer snel geleverd. De hoes voldoet aan alle verwachtingen en ziet er ook nog eens mooi uit.

Ik had zelf verkeerde hoes besteld en nog voor ik de oude retour op de bus gedaan had had ik alweer de juiste toegestuurd gekregen! Veel dank

Grandioos

Gebeld n a v leveringtablethoes. Niet goed,werd zonder problemen nieuwe hoes gestuurd,super !!

Snel

Super snelle levering.

Super service en kwaliteit

Alles correct en snel verlopen. Bovendien zeer goede prijs/kwaliteit

Mooie kwalitatieve tablethoes

X

Een prima kennismaking...

Vanwege de aanschaf van een nieuwe aiPad ook maar beslagen een nieuwe hoes uit te zoeken. Via internet kwam ik in aanraking met Shop4tablethoes. Wat een vreselijke naam, maar ze leverden een heel mooie lederen hoes voor waarschijnlijk veel te veel geld. Maar vooruit, het leven is te kort voor inferieure kwaliteit, zelfs als het om een tablethoes gaat, echt leer, dat dan weer wel.

Super goede service in snelle levering Cijfer 10

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.