lekker snel geleverd!

Goed kunnen vinden wat ik zocht en op voorraad ook.

Ik had de verkeerde maat besteld, per omgaande kreeg ik de juist maat. Ook het retourneren is simpel

Heel tevreden over de bestelling, al duurde de bezorging iets langer.

Het bestelde artikel was perfect. Helaas duurde het door drukte bij post.nl wat langer dan verwacht voor het binnen kwam. Kreeg wel snel reactie na contact met de service afdeling.

bestelling en levering was in overeenstemming

zeer tevreden

topproduct

snelle levering in een stevige verpakking

Correcte leering

Mooie presentatie Kleur en kwaliteit zoals voorgesteld op de website. Perfect!

Prachtige case en goede bescherming alles top ! Aanrader !!

Snelle levering en ruiling voor ander product geen enkel probleem. Prima service

Alle beloften waargemaakt, snel, correct en precies zoals omschreven op de website

snel geleverd en goed verpakt

snel geleverd en goed verpakt.

Zag er prima uit duurde wel lang.

Zag er goed uit de bezorging duur de wel veel langer dan aangegegven op de site.

Duidelijke site met een gevarieerd aanbod.

De door mij gekozen tablethoes voldoet voor 100% (mooi afgewerkt, stevig, niet te dik, praktisch in gebruik) en dat voor een scherpe prijs. Chapeau!!

Snel geholpen

Vrijdag 16.15 uur aangevraagd zaterdag 10.00 uur in de brievenbus

Makkelijk bestellen, snel geleverd. prima service.

Doen wat beloofd wordt op de site: prima product, prima levering

Heldere website, goede service, snelle levering

Mooie prijs, goed product en een snelle levering.

Mooie prijs, goed product en een snelle levering.

Heel slecht! Heb de bestelling nog steeds niet ontvangen.

Helaas heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen. Moet ik hier weer achteraan gaan. Heb hier een hele grote hekel aan. Komt dit door de feestdagen? Jammer dat deze bestelling niet naar mijn tevredenheid is uitgevoerd.

Weet nog niet!

De eerste hoes gaat retour, de 2e had ik al binnen verwacht maar is dat nog niet.

Prima online site!

Voor de eerste keer besteld. Alles prima verlopen. Heel tevreden van de service en de prijs!

Bookcase voldoet aan verwachting

Makkelijk bestelproces, snelle levering, goed verpakt. Zal deze webshop zeker aanbevelen.

I-Carer fantastisch merk voor Apple hoesjes

Snel en goed verpakt verzonden. Wat nog belangrijker is de kwaliteit van de I-Carer hoes voor de IPad Air 3. Het is een mooie leren hoes voor een schappelijke prijs.

Mooi produkt en snel geleverd!

Mooi produkt en snel geleverd!

Snel en netjes

super service

een zeer snelle service.

Snelle en goede service

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.