snelle levering en alles naar wens

snelle levering en alles naar wens

Zeer vlotte afhandeling

Mijn verbazing was groot toen de bestelling in de bus zat daar het tracking volgsysteem steeds de melding gaf dat er geen pakket met de opgegeven code in hun opdracht zat. Eind goed, alles goed en toch een zeer vlugge levering.

Super blij

De tablethoes is heel mooi en werd gelukkig op tijd, zoals aangegeven, geleverd. Ben er erg blij mee.

top

alles verliep super vlot zowel bestelling - levering -betaling en goed product zeer tevreden

Is een goed, stevig hoes voor de ipad.

Is een stevige hoes voor de ipad. Maar alleen jammer dat je de ipad uit het hoesje moet halen om je pencil op te kunnen laden. Als je de ipad pro gebruikt maar zonder een pencil is het een uitstekende hoes.

Prima hoes tegen een scherpe prijs

Hoes voor een Ipad 2019, goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Geen verzendkosten wat ook prima is !!

Ontbrekende (type) informatie op website

Had een tablet hoes besteld voor mijn nieuwe Galaxy Tab S5e. Deze tablet ingevoerd bij de zoekfunctie op de website en kwam dus terecht bij het bewuste hoesje. Hij was dus veel te klein, ondanks dat op de website stond dat hij voor deze geschikt zou zijn. Er staan op de website geen typenummers vermeld, dus was ik in de veronderstelling dat hij zou passen. Inmiddels ergens anders een hoes besteld. Daar stond tenminste bij dat je voordat je besteld, goed naar het typenummer moest kijken... Ik heb dus de Galaxy Tab S-5- e TYPE T720. Deze past dus prima...... N.B. Wel vriendelijke klantenservice

Mooi hoesje

Past mooi en ideaal omdat de hij het scherm beschermt als je er niet op speelt

Supersnel geregeld en in prima staat ontvangen!

Tablethoes uitgezocht en besteld en volgende dag ontvangen. Prima product waar ik erg blij mee ben!

Goede prijs kwaliteitsverhouding, snelle service, veel keus.

Mijn hoes voor mijn Ipad mini 4 is echt erg mooi en van goede kwaliteit, goede service, snelle levering en klantvriendelijke website. Ik ben dik tevreden, veel keus voor elk wat wils, een aanrader.

Vlotte service

Prima produkt voor weinig geld. Zeer tevreden

Goed en geleverd volgens afspraak

Mooi product.

top kan niet beter.

in een woord top.

Mooi model

Mooi handig en goed uitgevoerd

Alles prima

X

Ruime keus, snelle levering en nette prijs

Ruime keus, snelle levering en nette prijs

Gewoon goed

Doen wat ze zeggen

Snelle levering en degelijk verpakt voor in de brievenbus

Snel een goed product geleverd

Deze hoes voldoet perfect voor mijn samsung s5e. Ben blij dat ik donkergrijs heb besteld ipv zwart.

Ziet er goed uit! Zoals foto en tekst aan gaf!

Snelle service en ziet er goed uit!!!

Super behulpzaam en heel vriendelijk

Vlotte gemakkelijke side .Ik had verkeerde artikel besteld en geen enkel probleem bij het retouren .Hebben zelf een andere retour label opgestuurd zonder probleem.Zelf een link gekregen waar ik het juiste product kon vinden .Bedankt daarvoor

Super snel geleverd en als nieuw

Ben ben zeer tevreden.

Alles verliep heel vot! Ik kreeg ook snel reactie op mijn vraag via een bericht.

Excellent product en een excellente service

Nadat ik de verkeerde hoes besteld en ontvangen heb, nu ook, met hulp van de excellente klantenservice, de juiste hoes ontvangen. Deze past prima en doet precies wat we bedoeld hebben. Bedankt voor de supersnelle service.

Zeer deskundig geholpen . Vriendelijk.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.