Snel

Korte levertermijn

Top, snelle levering en hoesje past goed

Zoals op website wordt toegezegd is bestelling de volgende dag snel geleverd. Had per ongeluk verkeerd model hoesje besteld, maar ook dit werd snel opgelost en dag later heb ik juiste hoes om de tablet.

Gewoon goed

Netjes en snel geleverd. Product als op de foto.

Teleurgesteld

Mijn doos kletsend nat en open pul kon zo uit gehaald worden

Niet twijfelen, gewoon doen. Top product & top service!

Heel tevreden, correct en snel. Dikke vette 10!

Correcte kwaliteit voor de prijs! Tijdige levering.

Heel correct en goed.

Had al goede ervaring, ook dit keer perfect

Ben sinds een jaar klant en was super tevreden. Ook deze keer was het een plezier om iets te bestellen bij jullie. Mijn compliment voor de klantenservice en hoe ze met probleem oplossen om gaan. Ik kon na het plaatsen van mijn bestellingen niet uitloggen. Na tel. Contact werd ik keurig terug gebeld. Wel heb ik een tip🤔 ik had 2 bestellingen op 2 verschillende sites van jullie, maar kon dit niet in een keer af handelen. Moest dus de procedures 2 keer doen en kreeg ook 2 aparte pakketjes. Als dit wel zou kunnen scheelt jullie in de verzendkosten, mij dubbel werk... En ja is het nog duurzamer ook.

Snel geleverd en netjes en degelijk verpakt.

Snel geleverd en netjes en degelijk verpakt.

Heel vlot.

Na de bestelling vlot geleverd en ook geïnformeerd toen het artikel eerder bezorgd zou worden dan eerst gezegd was. Geen grote verpakking, maar compact.

snel en correct afgewerkt

goede ervaring

Snel goedkoop en goede kwaliteit

Super service van Shop4👍

Bestelling binnen 15 uur geleverd gekregen 👍👍

helemaal correcte behandeling

helemaal correcte behandeling bij de terugzending (tot dusver)

Een mooie hoes echt d avonds laat nog besteld en André dag al in huis

snelle service

ik ben er dik tevreden over

Precies wat ik besteld heb.

Helemaal goed

Ik had verkeerde hoezen besteld, maar ik heb ze terug gestuurd, en met de nieuwe hoes ben ik keurig geholpen

Goede prijs kwaliteit

Past perfect, goede magnetische sluiting. Ideaal om film te kijken.

Je wordt goed geïnformeerd over het verloop van de bestelling. Het duurde bij mij iets langer als gemeld maar dat kwam door de drukke feestdagen. Ook op mijn bericht aan de klantenservice via e-mail kreeg ik respons zoals dat behoort.

Positief

Snelle levering,

Bestelling retourneren ging niet helemaal goed

Ik heb mijn bestelling geretourneerd en op de website stond dat dit gratis was. Ik heb geen retoursticker ontvangen en daarom moest ik bij het postkantoor €4,35 betalen voor mijn retourzending. Ik lees nu net dat ik 10% korting krijg op mijn volgende aankoop, maar die heb ik inmiddels besteld via het retourformulier, omdat ik de hoes voor mijn iPad wilde omruilen voor een andere kleur. Nu geniet ik dus niet van de korting.

prima ervaring

Zeer goed en snel

Top bedrijf

Had verkeerd besteld en kreeg direct het juiste toegezonden. Kosteloos geretourneerd.

Eerste keer hier iets gekocht en dit is prima verlopen.

NIET CORRECT

DE EERSTE NIET ONTVANGEN EN DE TWEEDE OOK NIET

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.