Perfect op tijd en op maat. Geweldig

Geen verdere verklaring.

Super vlug bediend

Makkelijk te bestellen en snelle levering zeer tevreden

Snel en prima kwaliteit

Eenvoudige goed hoes precies goed. Bestelstatus werd netjes gecommuniceerd.

Goede en snelle service

Product is snel en gemakkelijk te bestellen en is snel bezorgd

Zeer snelle levering werkt fantastisch

Goede levering netjes verpakt Een werkt uitstekend top Erg tevreden .

Schitterend

Mooi en handig!

Leuke hoesjes, voldoende keus, snel geleverd

Handig!

Vlotte levering, handig toetsenbord.

Eerder geleverd dan beloofd, mooie hoes

Mooie stevige hoes, werkt met magneten. We vragen ons wel af hoe lang de magneten het vol gaan houden, maar tot nu werkt het heel goed.

Een aanrader

Heb s'avond een hoes besteld de volgende dag werd deze netjes geleverd

Snel en goed

Over alles tevreden

Heel goed, ben niet van het via internet bestellen maar dit is een uitstekende ervaring. Voor herhaling vatbaar.

Super goede afhandeling en snelle bezorging

Shop4 heeft zijn zaakjes op orde. Goed gedaan

Supersnelle levering.

Wat snel geleverd Om 20.00 besteld en anderdaags al in de bus Als je er aan denkt dat andere mensen voor jou in de nacht aan het werk zijn Had ook rustig een dag later mogen zijn Maar super en een dikke 10

Snelle levering Mooie kwaliteit 👍

Helemaal goed!

Alles was precies zoals ik verwachtte en de prijs was ook concurrent!

Flink assortiment dus een ruime keuze

Binnen nog geen 24 uur had ik mijn bestelling al binnen. Goed ingepakt middels bubbeltjes envelop dus mijn product goed beschermd. De tablethoes paste perfect. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen

Besteld en meteen de volgende dag geleverd!

Per ongeluk de verkeerde hoes besteld, geen probleem, na telefonisch overleg, konden we gewoon omruilen, kregen daarvoor keurig een retour sticker, en het teveel betaald bedrag was binnen enkele dagen terug gestort. Zo,n snelle service mogen andere webshops een voorbeeld aan nemen.

Snelheid, mooi produkt

Verkeerde maat hoesje

Maar het kan natuurlijk dat dit aan mij ligt.

Snel geleverd, goede kwaliteit van het product.

Geweldig en een prima service indien nodig!!!

Meerdere hoezen gekocht en deze voldoen volledig aan de verwachting. Eèn keer een hoes van het verkeerde type besteld en geen enkel probleem gehad met het omruilen. TOP

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.