Correct verlopen.😃

Levering heel vlot verlopen, product goed en degelijk verpakt. Heel tevreden.

Probleemloos, 100 % tevreden

Besteling zeer correct afgewerkt.

Duidelijk te bestellen en vlotte/snelle levering. Prima product.

Prima levering van de ipadhoes

Snelle levering en kon de levering goed volgen via de PostNL app. De hoes is goedkoop en voldoet goed

Vlug en netjes geregeld

goede service,pakket netjes ontvangen

alles goed en vlot en netjes afgehandeld

Prima,snelle levering

Zeer snelle levering

Snelle en goede levering

‘S middags besteld en de volgende ochtend had ik de IPad hoes al in huis. Paste precies en de prijs was echt goedkoop. De volgende dag, direct eentje voor mijn man besteld. Ook hier was dezelfde ervaring, snel en goed.

Geweldige iPad mini hoes

Ik heb mijn hoes voor mijn iPad 2019 voor 23.00 uur besteld. Volgende dag in huis. Goed verpakt, mooie hoes. Het flapje voor neerzetten heeft een magneetje. Kwaliteit /prijs is geweldig! Een aanrader!

Mooie en goede tablet,snelle service

Hele snelle service,netjes geleverd

Perfect product, zeer competitieve prijs, en supersnelle vlotte levering

Zeer positieve eerste aankoopervaring bij Shop4.nl

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

aflevering ging goed maar het was 2 weken niet op voorraad

Ik was blij dat er na twee weken het product toch beschikbaar was. Bij het bestelling had ik niet gezien dat het niet meer op voorraad was. Anders had ik niet de bestelling geplaatst. En ook niet betaald. Maar misschien heb ik het niet gezien. Kan ook. Tip: zorg wel dat het goed zichtbaar is als het niet op voorraad is.

Bijzonder goed en snelle levering

Leuk om daar te bestellen, goede producten.

Excellent

Had verkeerde cover voor iPad besteld. Gebeld voor omruiling. Geen wachtstand voordat de telefoon werd opgenomen. Erg prettig geholpen. Er werd voorgesteld om direct de goede cover op te sturen die ik de vogende dag al had. Tevens werd per mail een retourlabel gestuurd waarmee de verkeerde cover gratis kon worden geretourneerd. Uitstekende klantvriendelijke service.

Alles naar wens

Bestelling naar wens verlopen, het duurde even maar dat wist ik.

Snelle en goede levering.

Ziet er leuk uit

Tablet past er net in, lijkt niet helemaal gelijk te lopen. Ene kant ruimer dan andere

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de levering via track & trace! Thnx

Prima tablet hoes, netjes en snel geleverd

Prima tablet hoes, netjes en snel geleverd. Past door de brievenbus, alleen had PostNL dat niet aangegeven.

Prima van begin tot eind

Mooie tablet hoes besteld, netjes op de hoogte gehouden en netjes verpakt en een schoonmaakdoekje als extraatje.

Prima verzorgt

Goede ervaring

Prima produkt!

Heerlijk in gebruik

Waardeloos ding

De onderkant komt teveel over het front heen waardoor je iedere keer de rand moet optillen om verder te kunnen

Tablethoes is te klein voor de 10.1

Tabletjes is te klein. De uitsparingen passen niet. Heb deze helemaal moeten versnijden en nieuwe openingen maken voor oa de cameralens.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.