Ideale tablet hoes

Past perfect en van goede kwaliteit. Snelle eenvoudige levering in de brievenbus.

Bestelling is prima verzorgd.

Duidelijke site.,snelle afhandeling.

Snelle levering, krijg zelfs nog een tweede toegestuurd.

Snelle levering, alles ziet er prima uit.

super hoes

beter als verwacht

Mooie,handige hoes.

Op zaterdag besteld; zou dinsdag bezorgd worden. Dat werd dus pas woensdag. Het tablet blijft goed staan dank zij de oprolfunctie met magneetjes.

Precies zoals op de afbeelding

Goed product, past precies, en prima qualiteit

Prima geholpen

Fijne hoes voor de iPad

Prima bedrijf.

Mooie uitvoering en goede toetsenaan slag. Hartelijk dank.

Een aankoop doen, zoals het hoort

Zo hoort een aankoop te verlopen, zeker toen ik een vraag had. Via de beschikbare Whatsapp functie werd ik meteen geholpen. Het artikel arriveerde mooi op tijd en supergoed verpakt.

Goed product

Wel een dag later dan aan gegeven. Verder prima.

Zo blij met de tablethoes!

Volgens afspraak op tijd geleverd

Volgens shop4 levering na 2 dagen bij bestelling is afgesproken 1 dag. Levering was toch 1 dag. Netjes

Goede aankoop.

Een goed product voor de prijs

Het product werkt erg goed alleen werd dit wel erg laat geleverd. Het hoorde dinsdag 31 oktober binnen te komen maar werd pas zaterdag 2 november bezorgd.

Tevreden met de aankoop.

Snel geleverd en uitstekend product

Snelle levering en prima hoes

Keurig op tijd geleverd.

Zeer goed verlopen.

Zeker tevreden,

Ontvangen

Dag later ontving ik het product.. het bleek een manco te hebben.. contact gehad met de klantenservice die hier goed en snel op reageerde.. Een dag later had ik een goed product waar ik tevreden mee ben.. Mijn advies voor shop4tablet.. stuur de vraag om een review wat later... 1 of 2 dagen.. de klant heeft dan de gelegenheid gehad om het hele plaatje te kunnen overzien...

Goede ervaring

Alles snel ontvangen, enige nadeel is dat opening voor snoer oplader iets te nauw is, waardoor de Ipad uit de hoes gehaald moet worden. Geen fut om te ruilen en vermoedelijk geldt dit ook voor andere exemplaren.

Snelle levering en goede kwaliteit. Blij met mijn nieuwe tablethoes.

Mooi hoesje en snelle service.

Ik heb er mijn eerste telefoonhoesje gekocht en zal jullie zeker aanbevelen aan anderen. Volgende keer een 10.

Nice shopping experience

Was op zoek naar praktische beschermhoes voor iPad mini 4. Na wat zoeken leek me deze wel wat. Besteld en was aangenaam verrast : makkelijke bestelwijze, de volgende dag geleverd, netjes verpakt en uitstekende communicatie. Bestelling ook geheel naar wens; ook nog voor een scherpe prijs. What more you want ?

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.