Prettig bedrijf

Mijn ervaring is dubbel. Maar ik moet zeggen dat het bedrijf er alles aan heeft gedaan om de zending bij mij te krijgen. Bestelling gedaan en deze is twee niet aangekomen. oorzaak Post.nl waarschijnlijk. Na weer gebeld te hebben en weer zeer vriendelijk te woord te zijn gestaan is het product voor de 3e keer verstuurd. Volgende dag lag het bij mij perfect in de bus i.p.v. het adres waar het eerst heen moest. Vreemd dat de twee eerdere niet afgeleverd zijn, maar het bedrijf heeft er echt alles aan gedaan om alles netjes en goed te regelen. Dus een Dikke Pluim voor de aftersales.....

Goede prijs, sanelle bezorging & alles zoals beloofd!

Shop4tablethoes.nl werd mij aangeraden en ik heb de gok genomen. Hoes & Keyboard besteld voor Samsung Tab A. Volgende dag in huis en helemaal gelukkig. Kwalitatief hoogwaardig product en uiterst handig in gebruik.

snelle levering, leuk product

Wilde eigenlijk voor een standaard ereader beschermhoes gaan totdat ik de kleurrijke en vrolijke hoezen bij Shop4Tablethoes zag. Bestelling plaatsen is eenvoudig en levering ging snel.

Geweldige service en goede producten

Ik was op zoek naar een hoesje voor mijn Kindle, bij shop4 stonden de maten bij het plaatje zodat je zeker weet dat het de goede is. Super goed, zelfde dag verzonden. Voor de volgende weet ik jullie te vinden.

Super snelle service,goed verpakt!

Zou zekr weer iets bestellen !!

Geweldig 👍

Prima ervaring. Wat ik er van verwacht had.

Prima product, snelle levering

Nog last minute een hoes besteld rond 23:00 uur. Volgende dag keurig geleverd. Hoes is tot nu toe prima, kwaliteit lijkt goed.

mooie hoesje

vrijdag avond net voor elfen besteld zaterdag gekregen!

Snelle en goede levering

Bestellen is gemakkelijk.levering is snel.

Snelle levering en voldoet aan de verwachting

Vrijdagavond om 2 minuten voor 2300 uur besteld, dan toch zaterdag in de bus. En mooi hoes voor mijn ipad.

Snel en keurig verzorgd

Goed en netjes verzorgd

Zeer snelle levering

Prima service. Snelle levering

Snelle levering, hoes past perfect, stevig

goed product

snelle levering, andere dag in huis, goed product, erg tevreden.

Mooi produkt en prima op tijd

Snel en volgens afspraak

Snel en volgens afspraak

Vlotte en juiste levering

Mijn ervaring met Shop4tablethoes is goed. Ik had per ongeluk de verkeerde kleur besteld. Een mailtje waarin ik dit aangaf, werd meteen beantwoord en de kleur werd aangepast. Top ! Ik heb alleen de 360 graden draaibare hoes voor mijn Samsung S5e niet kunnen vinden in jullie assortiment, kan dat kloppen?

Ik ben heel tevreden,past perfect Om mijn iPad. Kwaliteit prima

de verpakking zeer netjes

Alles naar wens verlopen

Perfect geregeld

Helemaal niets op aan te merken , geweldig!

Tevreden

Goed product en snel geregeld!

Snelle levering en prima hoes!

Het bestellen ging eenvoudig. Pakket is snel verzonden en ik vind de kwaliteit prima.

Snel en correct

prima zaak

Snelle levering, prima kwaliteit. Had klantenservice nodig en die reageerde prompt. Dus.... zeker aan te bevelen.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.