Prima hoes voor de iPad en snelle levering,!

Voor mijn iPad 2019 had ik een goede cover nodig en die vond ik hier en was de dag erna in huis.

Uistekend

Betaalbaar en snel geleverd inclusief verzendkosten top👍

Mijn bestelling is nog steeds niet bezorgd.

Ik heb de bestelling vorige week woensdag gedaan. De bezorging zou donderdag zijn. Toen heb ik vrijdag afgewacht. Maandag heb ik gebeld en zou de bestelling dinsdag worden bezorgd. Nu is het woensdag en heb ik mijn bestelling nog steeds niet!!! Ik vind het, op zijn zachts gezegd, niet fijn.

Goed product

Ruime keuze in webshop, snelle levering en kwaliteit van product is goed!

Goed en Correct

6 dagen geleden besteld ( nog) niet gelevert

Ik ben nog aan het wachten op mijn bestelling

Snelle levering van degelijk materiaal

Snelle levering Degelijk materiaal

Goede en snelle servive

Goede, snelle en correcte levering

Inderdaad binnen 24 uur in huis

Goed!

Goed en snel.

1 dag later dan verwacht ontvangen maar dat lag aan post.nl

iPad en toetsenbord werken correct samen met Bluetooth. Andere leverancier stuurde niet werkende Bluetooth verbindingen. Duidelijk aangegeven op website welk model nr iPad het moest zijn .

Goed product en op tijd geleverd

Goed product en binnen 24 uur in gebruik genomen.

Een slap dingetje

Zo snel als de levering is,zo slap is het dingetje Het is niet meer dat een stuk slap karton met daarover heen genaaid, een stofje dat oogt als spijkerbroekenstof. Na een paar keer blijft je tablet niet meer staan,maar valt gewoon plat. Veel geld, €20,95 , voor zo'n slap geval geval waarmee je je tablet in landscape ,danwel in portrait modus kan zetten. Nee,ik beveel niemand zo'n slapjanus aan.

Snelle levering van bestelling

Eenvoudig om bestelling te plaatsen. Bestelling werd snel geleverd.

Bestelling en levering zijn perfect gagaan

Boven elke verwachting!!

Super! Levering geheel conform hun uitgangspunten!

Veel keus, snelle levering

Binnen een dag lag de tablethoes in de bus.

Snel en goed.

vlot contact

mooie en overzichtelijke website;attente mail bij verzending; jammer dat PostNL niet verschenen is op de afgesproken dag

Meer dan tevreden

Van A tot Z... perfect! Keurig verpakt, snel verzonden, prima product!

Geheel naar wens

Alles klopte zowel het artikel als de bezorg tijd.

Het is 100 %wat ik besteld

Er wordt gedaan wat er beloofd wordt

Heel positief

Snel en goed

Makkelijk te bestellen, snel in huis en een hoop keus! Heel tevreden :-)

goede kwaliteit

Uitgebreid assortiment, snelle levering en prima kwaliteit van het product.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.