top

goede uitleg op site en vlugge verzending

Snel en goed

Nog nooit na bestellen het artikel zo vlug ontvangen. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Prima beschermingshoes

eenvoudig aan te brengen, past goed en geeft de tablet meer grip. Hierdoor een stuk veiliger in gebruik want ergens neerleggen of gebruiken zonder bescherming is vragen om problemen.

boven verwachting mooie kwaliteit

Had een nieuwe hoes nodig omdat mijn tablet steeds uitviel bij de oude hoes. het bleek gelukkig inderdaad aan de hoes te liggen. Deze hoes is erg mooi met praktische vakjes voor pasjes en papier en het belangrijkste, de tablet werkt weer naar behoren!

Gaat

Wel wat teleurgesteld in de handigheid van de hoes,zoals het niet automatisch sluiten van de i pad en het lipje van de hoes wat voor het scherm hangt bij staande positie

Ik had een hoesje besteld voor mijn Kindle bij shop4. Helaas paste deze niet wat ik eerst dacht dat een fout van shop4 was maar het bleek later toch mijn eigen fout. Was allemaal geen probleem kon het gewoon kosteloos retourneren. Intussen heb ik het hoesje voor het juiste model ontvangen. Mooi hoesje, print is leuk en sleep/wake functie is handig. Retour bedrag van het verkeerde hoesje zou als het goed is binnenkort moeten komen. Klantenservice is erg vriendelijk, service is snel. Bezorging ook snel. Heb niks aan te merken.

heel blij mee

Snel geleverd en nog mooier dan verwacht voor een hele redelijke prijs

Blij

Ik ben heel blij met mijn mooie hoes, echt bijzonder Hartelijke groet Henny Zijda

Prima!!

Niets op aan te merken! Alles is prima.

Vlot en snel geleverd

Zeer tevreden alles tijdig aangekomen.

Nog in behandeling

Ik was niet tevreden over het product en bovendien was het beschadigd, dus ik heb het terug gestuurd. De communicatie daaromtrent verliep prima, snelle reactie van de medewerkers, ik ben nog in afwachting van mijn geld terug.

Alles klopt, snel, perfecte communicatie!

Blije dochter!

Snel geleverd. Prima hoes!!

Snelle en vriendelijke service.

Snelle en vriendelijke service.

Helemaal perfect.

Besteld en prima geleverd. Zeer aan te raden.

Zeer prettige communicatie, snel en goed leveren

Nog mooier als dat ik dacht

Snelle levering. Hele mooie cover. De kleur is precies dezelfde als mijn i-pad. En ook nog tegen een leuke prijs.Ik ben er erg blij mee. De eerste keer dat ik bij deze webshop bestelde maar zeker voor herhaling vatbaar.

Perfect !

Mooi hoesje, vanaf het bestelmoment tot aan de leveren- Perfect verlopen !!!!

Uitstekend.

Goede kwaliteit, goede prijs en korte levertijd.

Vandaag voor 23.00 uur besteld klopt helemaal . Netjes ingepakt en de vegende dag in huis .

Prima hoes voor een prima prijs !

Is goed.

Mooi product en snelle levering

De hoes werd heel snel geleverd, is niet duurder dan andere (saaie) hoezen en doet wat hij moet doen. Dik tevreden dus! Voordeel is dat de e-reader in de hoes moet worden geklikt. Bij mijn vorige hoes werd de e-reader erin geschoven waardoor er een rand van het scherm onder de hoes schuil ging.

Boven verwachting Ga zo voort 10

Boven verwachting

Goede snelle levering

Op zondag besteld dinsdag in huis

Mooie producten, snelle levering. Daarnaast snelle reactie wanneer je een product wil retourneren.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.