Mooie functionele hoes

Tablethoes waar ik meteen bij het uitpakken al tevreden mee was. Past prima en is mooi om te zien

Super service

Ik.ben zeer tevreden, ik had een goed voor mijn Samsung galaxy s5e gekocht . Maar helaas ging mijn tablet eerder terug dan dat mijn hoes en screenprotector aankwam (vertraging bij.post nl) Veel.bergrip en.snelle afhandeling. Producten uit hoofd verpakking gehad. Zag er super mooi en.netjes verpakt uit. Zodra er een hoes voor de tab s6 uit is ga ik.hem zeker bestellen, ik hoop dat het niet al te lang duurt ik. Ik gun hem zeker een hoes van schop4. Pakketje is inmiddekd retour gestuurd, duidelijke uitleg kort om.voor herhaling

Product voldoet ad verwachtingen

Maar de levering duurde echt lang.

Perfecte hoes voor een perfecte prijs

Mooie hoes, past perfect.

Hoesje is goed alleen de levering via de post bode duurt wat langer dan jullie zeggen op de webzijt

Prima website

Ben zeer tevreden met mijn bestelde product. Zag er net zo uit als op de site.

Zoals op de foto, snel geleverd

Zoals de foto liet zien op de site is wat er razendsnel werd geleverd.

goed ziet er mooi uit

mooi hoesje

Goede klantenservice

Snelle levering, product voldoet aan verwachtingen. Ik had een vraag en werd snel en goed via de chat geholpen. Ik ben tevreden.

Prima !

Snelle levering , gekregen wat ik gekozen had . Ziet er goed uit en is functioneel

Snelle levering, prima service

We hadden een tablethoes besteld maar was niet helemaal naar tevredenheid qua uitvoering. Het terugstuurproces was snel geregeld en we werden vrij snel geadviseerd over mogelijke alternatieven.

Precies wat je mag verwachten, snelle service met goede kwaliteit spullen met een lage prijs

De site is prettig, snel gevonden wat ik wilde. Daarna snel de spullen in huis voor een goede prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en correct

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke site, scherpe prijzen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfecte levering op het beloofde tijdstip Ik kom terug

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijn en goed geholpen

Niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, goed materiaal.

Zou het niet weten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goed product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles hoe het eruit zag op de site en onmiddellijk geleverd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product, snelle levering, keurig verpakt.

Tarweweg 1 K

6534 AM Nijmegen

Over Shop4tablethoes.nl

Shop4tablethoes.nl is onderdeel van Shop4.nl, de organisatie waar je alle accessoires voor je consumentenelektronica kunt vinden. Via onze specialistische webshops bieden we een enorm breed assortiment aan accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch aan.

Over Shop4 / Knaak Commerce B.V.

We helpen je graag met onze accessoires voor je telefoon, tablet, laptop, e-reader, actioncam en smartwatch. Al die accessoires voor consumentenelektronica bieden we via onze specialistische webshops aan, waarbij we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnen ons brede assortiment kun je eenvoudig alle accessoires bekijken die geschikt zijn voor jouw apparaat en heb je altijd de mogelijkheid om precies aan te geven wat je zoekt.