Laden reviews...
20 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en betrouwbare prestaties. Veel reacties prijzen eenvoudige montage en duidelijke productinformatie. Meerdere reviewers noemen een sterke nazorg en de responsiviteit van de klantenservice. Over het geheel genomen levert het aankoopervaring positief op.
Goede beschrijving makkelijk in elkaar te zetten . Jammer dat de transporteur niet echt zijn tijd nakomt.
21 June 2026
WvE
Linschoten
bestellen, betalen en wordt als beschreven snel en correct afgeleverd. Zelfs op de wadden eilanden !
14 June 2026
Sybrand
buren
De instructies over de omschrijving van de machine voor monteren zijn onduidelijk
29 March 2026
Gert
Tollebeek
Deze is ook voor mijn vrouw goed hanteerbaar en enorm veel veiliger dan onze kloofhamer. Ander groot voordeel: neemt amper plaats in!
29 March 2026
P.
Barsingerhorn
Het monteren was even een puntje.en waarom, Tekening bleek verouderd te zijn dus ik miste enkele schroeven. Wat bleek de twee legborden links en rechts hadden nu pennen die geborgd konden worden. Een veel betere oplossing dan op de beschrijving op de tekening stonden afgebeeld. Heb nu 2 kuub gekloofd en ook hout met veel knoesten door de beitel vorm ideaal voor dit soort hout. Een aanra en in k ben er blij mee met mijn nieuwe aankoop. Vorige houtklover had het begikeven na deze 16 jaar omdat ik niet wist dat de olievuldop zijn lucht kwijt moest kunnen helaas had ik deze vast gezet.
24 March 2026
fred
Ter Apelkanaal
Prima machina, doet wat ie moet doen: hot kloven. Tekst op site klopt met wat ik ervaren heb.
22 March 2026
Binnen 1 dag werd ik geholpen bij een storing
20 January 2026
Wim
‘s-Gravenpolder
Snelle levering van een uitstekend product.
27 December 2025
MR
Emmem
Goede nazorg en begeleiding na aankoop kloofmachine
23 December 2025
Martin
Ede
Goed product, snelle verzending en fijne bezorging. 75kg aan klover moest over 50 meter hobbelig pad maar hij liet zich niet kennen..
6 December 2025
Piet
Werkendam
20 jaar lang soortgelijke lichtere klover gebruikt. Je kan goed nerken dat deze meer druk heeft en daardoor ook door ‘moeilijker’ stukken hout gaat. Mijn vorige had geen overkapping wat makkelijker werkte en heb deze er nu ook af gelaten. Het onderstel is een pre! De montagehandleiding mag wel wat duidelijker en de plaatjes groter.
2 December 2025
Martin
Gasselte
Makkelijk in elkaar te zetten en werkt prima!
30 November 2025
Ynze
Assen
Fijne uitleg vooraf voor de juiste keuze, keurig geleverd en werkt goed
22 October 2025
André
's-Heer Arendskerke
Ik had redelijk snel en kloofmachine nodig. Goed telefonisch advies gekregen waarbij werd gezorgd voor snelle levering
22 October 2025
Maikel
Belfeld
Klover 8 besteld en ongevraagd een betere uitvoering geleverd gekregen. Top.
16 October 2025
Geert
Wedde
Levering, uitvoering gereedschap en contact per e-mail is perfect
16 October 2025
H.
T.
Uitstekend product, klantenservice uitstekend, dit bedrijf doet wat het beloofd!
3 August 2025
Nel
Gasselte
zeer goede omschrijving van een artikel dat ik niet kende door uitleg en filmpjes, vlotte afhandeling en levering, zeer blij mee
24 June 2025
Erwin
Sint-Pauwels
Snel geleverd en simpel te monteren. Kloven gaat er goed mee.
2 June 2025
Jan
MARKELO
Geen Track en Trace die duidelijke levering geeft. Pas drie dagen na voorziene dag geleverd. Niet iedereen kan meerdere dagen verlof nemen om een levering te ontvangen ! Betere opvolging van de leverancier is wenselijk. De levering zelf was prima en vriendelijk.
23 May 2025
Erik
9040 Sint Amandsberg - België
Als ik een middag vrij neem en het product wordt niet geleverd dan is dat niet goed. De volgende ochtend zelf erachteraan gegaan. Ik moest geduld hebben en de link in de gaten houden… Uiteindelijk in de middag geleverd. Geen tegemoetkoming oid.
Beveelt niet aan
27 March 2025
Walter
Markenbinnen
De levering was 1 dagje vertraagd bij de vervoerder.
Dat komt sporadisch voor in de transportwereld (96% wordt volgens afspraak geleverd door Transmission Transport). Uiteraard vervelend, maar niet te voorkomen.
Klanten ontvangen een track en trace van Transmission, waar alle actuele informatie over de voortgang te zien is.
De houtklover is een zeer degelijk apparaat. maar de omschrijving om in elkaar te zetten is erg onduidelijk. je moet zelf inzicht hebben hoe het zal moeten zijn.
20 March 2025
Jan
Noordwelle
Fijn apparaat binnen 1 dag geleverd !
10 March 2025
Quintus