Goedemorgen Nicolette, bedankt voor de review. We gaan het bespreken met Transmission. Mvg. Ludo van Timber XL
Beste Rinus, goed te horen dat u tevreden bent over de Klover 8. Wel vreemd dat u ons telefonisch niet bereiken kon. Wij zijn namelijk telefonisch bereikbaar van 9-17 uur (ma t/m vr). Wat ging er mis? Ik hoor graag van u. Mvg. Ludo van Timber XL
Beste Casper, bedankt voor de review. Een staande machine wordt nooit standaard met verlengkabel geleverd. Dit omdat veel klanten al een geschikte verlengkabel hebben. We wensen je veel kloofplezier. Mvg. Team Timber XL
Beste Bert, bedankt voor de uitgebreide review. Het factuur is het garantiebewijs. Als er nog vragen zijn, hoor ik dat graag. Mvg. Ludo van Timber XL // Houtklover.org