Pluspunten

Overzichtelijke site, met juiste informatie. Snelle respons op bestelling.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Uitstekende bezorging, prettig contact, geleverde houtkloofmachine Lumag boven verwachtting zorgvuldig afgewerkt, met opvallend goede handleiding zowel van fabrikant als van Nederlandse importeur.

enige wat mij niet meteen duidelijk werd: smeerpunten? op het neergaande kloofmes?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Houtklover Logmatic (handmatige klover) besteld en die kwam na 1 dag aan. Besteld via internet. Werd continue op de hoogte gehouden van de levering. Prima! Na levering meteen aan de slag. Was met aantal mensen die zich afvroegen wat dat nou weer voor een apparaat was. Na proef te hebben gedraaid iedereen meteen enthousiast. Zelfs de hele grote blokken moesten eraan geloven! Wel aan de zijkant beginnen! Prachtig apparaat de houtklover. Kost weinig kracht en goed voor de rug. Had niet gedacht dat zo'n "ijzeren staaf" zo goed en effectief zou werken. Na deze zeer goede ervaring zal ik een volgende keer zeker weer een bestelling plaatsen.

Geen. Alles was oke!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering van het product en in goede staat afgeleverd

• Communicatie

Pluspunten

keurig geïnformeerd over beschikbaarheid

transportbedrijf had palletkarretje ongeschikt voor grindpad, lastig als je apparaat bij boerderij moet afleveren. transporteur wijzigde af- levertijd op wel heel korte termijn (10 min voor oorspronkelijke aflevertijd!)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima volgens afspraak geleverd, nu kijken of de klover z'n werk doet

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Netjes en op tijd afgeleverd en de houtklover werkt prima!

Pluspunten

NOG VEEL BETER DAN VERWACHT PRAKTISCH ZEER STIL

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heb gebeld voor een advies, de machine doet wat ter verteld is. Goede machine.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Perfecte machine ,een geweldenaar !

Meer foto's van product op site.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede en snelle communicatie via e-mail

Houtklover werd niet de volgende dag geleverd, maar de dag erna waardoor ik twee dagen thuis moest blijven. Ik moest er zelf achteraan om dit te weten te komen.

• Snelheid/Levertijd

Tijdens het afleveren kwam er een bestelwagen voorrijden zonder lift-laadklep zodat ik zelf mee moest tillen om de houtklover van 110 kilo uit de auto te krijgen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

IN aanvang was ik sceptisch of ik na het betalen wel mijn bestelde houtklover zou ontvangen. Heel snel kreeg ik een e-mail als bevestiging van het bestelde en ik kon mijn ogen niet geloven dat in rap tempo ivm de hele leveringsvoortgang van elke minitueuse voortgang een e-mail werd ontvangen. Gaande meer verminderde mijn scepsis en werd ik blij van mijn aankoop, die uiteindelijk perfect werd afgeleverd. toppie ! Morgen ga ik de houtklover proberen.

kan ik niet verzinnen, het vertrouwen is er, en dat is belangrijk bij een voor mij niet alledaagse aankoop.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Perfect product

Bestelling over meerdere pagina's zodat alle stappen bewuster worden doorlopen. ;-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke gebruiksaanwijzing, eenvoudige montage, werkt perfect

heb test gedaan met nat hardhout ( esdoorn) : de vezels maken het klieven moeilijk dus eerst laten drogen ( zoals beschreven in de handleiding)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles liep gesmeerd, van bestelling tot levering, zoals vooraf aangegeven.

geen.

Weert 78 4

6231SB Meerssen

0031 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl