Pluspunten

1. snelle levering en per mail goed geinlicht over bezorgtijd levering en welk transportbedrijf. 2. Prijs ten opzichte van andere website aanbieders de goedkoopste van het geleverde product. 3.Het geleverde product vertoonde na gebruik twee kleine mankementen. Na telefonisch overleg werd het geleverde product door dezelfde transportbedrijf opgehaald. Indien product niet goed was ( meerdere mankementen of fabricagefouten, zo er onder de garantiebepalingen een nieuw product weer bezorgd worden. 4.Product is gemakkelijk in gebruik en vervaardigd van goed materiaal

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Keurig op tijd volgens afspraak geleverd...

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

duidelijke informatie op internet,snelle en uitstekende aflevering goede service,en apparaat voldoet prima vlgs de beschrijving.

wat duidelijkere vermelding dat er geen garantiebewijs wordt toegevoegd,daar heb ik naar lopen zoeken.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima service, snelle levering

Pluspunten

Uitstekende service , perfecte levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Aller eest het bedrijf,Perfect,13.30 besteld, ander dag 13.00 in huis goede communicatie met mail en sms. De houtklover HOS 5A een zeer degelijke machine krachtig! nu een dag mee gewerkt zelfs door droog eiken en beuken wat erg hard is een peulen schilletje. BEDANKT HOUTKLOVERS.ORG. Overal rond gekeken kwaliteit/prijs ZEER GOED.M.V.G Gerard

Geen verbeterpunten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede communicatie, en snelle reactie op vragen Bereid mee te denken en oplossingen aan te bieden. Geleverde product precies wat ik nodog had en goede kwaliteit.

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel geleverd, per mail datum en tijdstip bij benadering aangegeven. Op de dag van levering eveneens een mail dat levering zal plaatsvinden met verwachte tijdstip. en een half uur voor levering nog telefonische aankondiging van levering. Prima op tijd geleverd.

De houtklover diende zelf gemonteerd te worden...geen probleem, dit stond ook op de website, echter voor het vastzetten van de wielen is een borgringtang benodigd die niet iedereen in huis heeft. Het was handig geweest als dit op de website vermeld stond.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Men neemt de moeite om tel. te melden wanneer de mach. arriveert.

Wat beter zou kunnen is de instructie voor de montage van het onderstel..

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle levering, ook voor nieuwe klanten !! Zeer degelijk product.

Ik had aangegeven smiddags thuis te zijn voor ontvangst van pakket, maar het pakket werd smorgens, toen ik niet thuis was, aangeboden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Fijn ding, in 1/3 van de tijd en 1/3 van de moeite en heel wat veiliger dan met de bijl een partij behoorlijk warrig pruimenbout gekloofd. Stukken waar ik met een kloofbijl niet aan zou beginnen met een paar keer stampen keurig uit elkaar. Aanrader! Ook de (gratis) meegeleverde handschoenen zijn van prima kwaliteit,

zou het niet weten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer goed, levering op afgesproken datum en apparaat al getest, bevalt erg goed.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima afhandeling van bestelling.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De informatie en het advies, dat ik kreeg, nadat ik vermeld had welke eisen ik voor mijn doeleinden aan een houtklover stelde, was helder en to the point en leidde gemakkelijk tot mijn keuze. Over de houtklover die ik heb aangeschaft ben ik zeer tevreden. Van de erbij aangeschafte hoes a raison van € 20,-had ik me wel iets heel anders voorgesteld. Geen veel te grote stevige vormloze "vuilniszak.", maar een stevige hoes die er na gebruik goed over- heen geplaatst kan worden en beter past.

Betere informatie over de hoes, zodat je weet wat je koopt. of nog beter een passend model.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een hele goede machine

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle levering, scherpe prijs.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke website, voldoende uitleg over apparaat beschikbaar, zodat goede keuze gemaakt kan worden. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Laagste prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gewoon alles goed verlopen

meld gelijk transportkosten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en nette service en levering.

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goede klover ,stabiel tijdens zijn werk ,makkelijk verijdbaar

aangeven wanneer de olie ververst moet worden b.v. na hoeveel werkuren

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het is mijn beste investering van de laatste jaren. Werkt geweldig,levering ging goed.

Weert 78 4

6231SB Meerssen

0031 438 521 544

Over Timber XL

Timber XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van tuinmachines en machines voor de bouw (straatwerk). Wij zijn sinds 2010 actief en reeds uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. Speciaalzaken: Houtklover.nl / .org Houtklievershop.be Lumag.org Greenworksshop.com Timbershop.nl / .be DLworkx.nl