Laden reviews...
22 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen de kwaliteit en duurzaamheid van de apparatuur, en de service is duidelijk en bruikbaar. Levering wordt als snel en betrouwbaar beschreven, met korte doorlooptijden. De communicatie en administratie worden als vlot en transparant ervaren. Over het algemeen is de klanttevredenheid hoog en de prijs-kwaliteitverhouding goed.
Werkt goed, het ziet er sterk gemaakt uit en is gemakkelijk verplaatsbaar !
15 April 2025
Dirk
Kruisem
Zeer tevreden over de aankoop en levering, alleen bij het vragen over artikelen om na te bestellen duurt het wat lang.
4 April 2025
Jean
ZEMST / België
De verpakking was wel redelijk beschadigd.
3 April 2025
Ivan
Wervik
Goede communicatie, correcte levering en uitstekend product.
28 March 2025
Gunter
Olmen België
goede aflevering door het bedrijf.
21 March 2025
Alles zoals verwacht.
24 February 2025
Piet
maldegem
De machine werkt prima. Maakt wel veel lawaai. Snelle levering .
18 February 2025
Walter
2970 Schilde
Zeer degelijk en gebruiksvriendelijk toestel
16 February 2025
Dirk
9473 Welle
Nu ik het toestel gebruikt heb zou ik toch voor een iets zwaarder type gaan. Hout met knoesten wijgerd het toestel te splijten, bij gebrek aan extra kracht. De duwknop wordt na enige tijd zwaar om in te drukken. Toestel verkopen zonder de omkasting zou goedkoper zijn, deze wordt volgens mij bij niemand gemonteerd. Aanbevolen voor het lichte werk
16 February 2025
Hooglede
2 February 2025
Erik
Geel
Bij het transport moet de machine horizontaal zijn verplaatst waardoor er olie uit het hydraulisch systeem is gelekt. Ik heb het nu een tijdrecht laten staan zodat ik morgen alles kan onderzoeken en de machine starten als er voldoende olie op het hydrolisch systeem zit. De transportfirma zal hier een fout hebben gemaakt.
4 October 2024
Jean
Gent
Beste Jean, vervelend dat de kliever te schuin heeft gestaan tijdens transport.
Een tijd recht laten staan is een goed idee.
Als er te weinig hydraulische olie in zit, horen we dat graag.
Mvg. Ludo van Timber XL
Heel tevreden met dit product
1 October 2024
Jean Pierre
Bilzen
Snelle en zorgvuldige opvolging door houtklievershop .... 5 stars. Maar jullie vervoer partner zou ik toch veranderen. Alle dagen verschillende mails met verschillende tijdstippen van levering. Maar uiteindelijk (na verscheidene dagen) de bestelling toch goed afgeleverd gekregen.
29 September 2024
Patrick
Boortmeerbeek
Vlotte afhandeling van de bestelling en snelle levering.
20 September 2024
Kalmthout
19 August 2024
Etienne Vuegen
Hechtel-Eksel
Het pellet is te onstabiel en er is gevaar bij omvallen bij het uitpakken van de machine. Het zou ook handig zijn de gebruiksaanwijzing/onderhoudsgegevens mee te leveren. Het garantiepakket werd niet meegeleverd (vergeten) en moest nageleverd worden. Er bleken 2 verschillende prijzen te zijn voor het garantiepakket. Helaas heb ik de hoogste betaald.
7 August 2024
Marcel
B Hoogstraten
Beste Marcel, bedankt voor de review.
de machine kan je het beste van de pallet afhalen, voor het uitpakken.
Er zou ook een gebruiksaanwijzing in de doos moeten zitten.
Wij zullen deze anders nog digitaal per mail sturen.
Daarnaast is er maar 1 prijs voor het garantiepakket.
Als er nog vragen zijn, horen we dat graag.
Team Timber XL
Ziet er zeer degelijk, maar een serious fietsongeval vorige week verhindert me te started voor oktober. Grts
Beveelt niet aan
5 August 2024
Leo
Koksijde
Gisteren de houtkliever besteld, vandaag geleverd. Toch niet niks voor zon groot en zwaar apparaat. Fijn apparaat, makkelijk te bedienen. Voldoet tot nu toe uitstekend voor intensief gebruik.
2 August 2024
Rob
Balen
Zeer correcte en zeer snelle afhandeling van mijn bestelling. Een "Voorbeeld" van hoe het eigenlijk moet maar in de praktijk zelden te vinden is. Hier alleszins steeds bereid een volgende bestelling te plaatsen. Bedankt, Houtklievershop.
28 July 2024
Jean-Pierre