Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden altijd een duidelijke website en een gemakkelijke bestelervaring. Leveringen verlopen snel en betrouwbaar, en de service wordt als vriendelijk ervaren. De verpakking en afhandeling komen over het algemeen goed aan, met minimale problemen. De ervaringen blijven positief en consistent.
Na contact door niet verkregen bestelling is product nagestuurd en is alles zeer vlot verlopen een aanrader om naar meer bestellingen te plaatsen .
6 June 2026
Freddy
Lievegem België
Ik ben erg tevreden met de service rond het bestellen van mijn grondboor. Duidelijke site, makkelijke bestelling. Handleiding goed te vinden.
14 April 2026
Kim
Ermelo
Hartelijk dank voor de goede service.
26 March 2026
L
Velp
I am very satisfied with the purchase of the lumag stm 450-700 saw. It was a problem-free and fast delivery to Belgium directly to the construction site. Thank you.
11 March 2026
Miroslav
België
Geweldige service
11 March 2026
Nick
Oudsbergen
Prima ervaring, 1 keer mail moeten sturen . Direct antwoord en actie ondernomen. Ook de levering verliep heel aangenaam .
15 February 2026
Robin
Wuustwezel
Prima service, snel geleverd
8 February 2026
Harm Jan
Friesland
We vroegen om de promotie wat aan te passen met materiaal die we konden gebruiken. Ze hebben dit toegestaan en hebben dit drie dagen nadien perfect geleverd
11 November 2025
Filip
Wielsbeke
Geleverd geweest en direct getest zalf met dikkere takken. Ging heel vlot
10 November 2025
Erik
Korrenberg
Perfecte levering (plus extra bestelde stukken waren aanwezig), machine werkt ook zoals nodig. Top. Maar de handleiding is goed in het Duits maar de vertaling Nederlands is slecht en onvolledig.
8 October 2025
F.
Begijnendijk
Professioneel verpakt, een degelijk apparaat met veel instelmogelijkheden, veegt perfect, kan elektrisch en met trekkabel worden gestart.
21 August 2025
Jac.
Roggel
Verendingkosten te duur
16 August 2025
Ronny
Toelichting: bestellingen worden verzonden vanuit het magazijn in Nederland.
Deze bestelling is geleverd in België.
Verzending België
Gewicht tot 30 kg: €9,50 (pakket) *
Gewicht vanaf 30 kg: €27,50 (pallet)
Deze berekende verzendkosten zijn lager dan de daadwerkelijke kosten.
Keurige bezorging en mooie kwaliteit machine.
26 July 2025
Edwin
Wernhout
Vakkundig
9 June 2025
G C.
De Westereen
Snelle levering, goede kwaliteit.
23 May 2025
Gunther
Moerbeke-waas
Goed geregeld snel geleverd
11 May 2025
Jips montage
Maasbracht weert
Goed materiaal. Snelle montage en een goede werking.
14 April 2025
Hilvert
Eeserveen
Pak moest maandag aankomen en wij hebben nog steeds niets gekregen
Jurgen
Schedelbeke
Mijn 18 jaar oude trilplaat was aan vervanging toe (ook een lumag). Ik had eigenlijk wel redelijk vlot een nieuwe nodig, dus maandagmorgen een nieuwe besteld in de hoop dat tie diezelfde week geleverd zou worden. Dinsdagmorgen om 10 uur werd de nieuwe trilplaat geleverd, om elf uur dinsdagmorgen was ik het zandbed aan het aan trillen. Dat is natuurlijk helemaal goud! Kortom, mijn ervaring met lumag.org is helemaal top. Super bedankt.
Ron
sGravenzande
Nog niks ontvangen, op website stond volgende dag leveren. Na een week nog geen levering. Belofte dat het toestel op vorige donderdag of ten laatste vrijdag zou verstuurd worden, tot nu toe de zaterdag geen bericht van versturen ontvangen. Werk moeten uitstellen door late levering.
peter
Merelbeke melle
Toelichting: helaas bleek de informatie van de leverancier niet te kloppen.
Hierdoor een paar dagen vertraagd. Dit is gelijk gecommuniceerd, inclusief aanbod om de order te annuleren. Klant heeft gekozen een paar dagen te wachten. Van belofte op versturen donderdag/vrijdag is geen sprake, want er is duidelijk per mail gecommuniceerd dat deze pas vrijdag/maandag binnen komt.
Desondanks vervelend dat we niet gelijk konden verzenden, excuus.
Ik was zelf vergeten bouten te bestellen bij de nieuwe messen voor de hakselaar. Even een mailtje en 2 dagen later kreeg ik de nieuwe messen met de juiste bouten. Dat is nog eens goede service en kennis!
16 March 2025
Wendy
Middelharnis
Wel op voorraad hier over gebeld Besteld na 10 dagen niets ontvangen Gebeld. Zouden teruggebeld niet gedaan Zelf maar weer gebeld was geen medewerker meer beschikbaar Maandag maar weer bellen
2 February 2025
bouwbedrijf
Kampen
Update: telefonisch contact gehad. Waarschijnlijk zijn de emails met informatie in spam terecht gekomen. Wordt opgelost.
Jammer dat de benzineslang niet vast zat. Dus na het tanken lag de benzine tot onder de stoelen van de bus. En kon ik direct gaan sleutelen.
11 November 2024
Teunis
Terneuzen
Tip : gebruik wel een recente foto's op de site. Daar kijk je na als klant
5 November 2024
Jack
Herveld
Gekocht om door verschillende deuren naar de tuin de gaan . Krachtige machine en de banden helpen om goed door alle terreinen te trekken ! Noodstop zou wel verticaal kunnen geplaatst worden ( word soms ingedrukt door takken ) geen grote probleem !
23 October 2024
Vanderpleyn